Φρίκη στη Βρετανία: Ανάδοχη μητέρα σκότωσε το ενός έτους μωράκι γιατί δεν άντεχε το κλάμα του

φρίκη-στη-βρετανία-ανάδοχη-μητέρα-σκό-1443584

Σοκ προκαλεί στη Βρετανία ο θάνατος ενός βρέφους, μόλις 12 μηνών, από την ανάδοχη μητέρα του, η οποία παραδέχεται ότι σκότωσε τον μπέμπη επειδή είχε κουραστεί και είχε εξαντληθεί από το κλάμα του.

H 38χρονη Λόρα Καστλ αρνείται ότι δολοφόνησε τον μικρούλη Λέιλαντ Τζέιμς Κόρκιλ και του “χτύπησε το κεφάλι στον καναπέ”, αλλά παραδέχθηκε ότι τον σκότωσε επειδή ήταν “κουρασμένη και εξαντλημένη” από το κλάμα του, σύμφωνα με το δικαστήριο.

Το 12 μηνών βρέφος ζούσε με τους υποψήφιους θετούς γονείς του – τη Λόρα Καστλ και τον 35χρονο σύζυγό της Σκοτ- όταν οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κλήθηκαν στο σπίτι τους, στο Μπάροου ιν Φέρνες, στο Λάνκασαϊρ, στις 6 Ιανουαρίου πέρυσι.

Η Καστλ αρχικά ισχυρίστηκε ότι το μωρό έπεσε κατά λάθος από τον καναπέ στο σπίτι της, παρά το γεγονός ότι ο μικρούλης είχε υποστεί συντριπτικά τραύματα στο κεφάλι. Κατά τη νεκροψία νεκροτομή διαπιστώθηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υποδήλωναν εγκληματική ενέργεια.

Η γυναίκα συνέχισε να επιμένει ότι ο θάνατος του Λέιλαντ-Τζέιμς ήταν ένα τραγικό δυστύχημα, μέχρι την περασμένη εβδομάδα, οπότε παραδέχθηκε την ανθρωποκτονία, και μάλιστα ακριβώς την παραμονή της δίκης της.

Η Καστλ είπε επίσης ψέματα στην προετοιμασμένη δήλωση υπεράσπισής της, προτού την αλλάξει τελικά και παραδέχθηκε ότι είχε ταρακουνήσει τον μικρούλη, αφού δεν σταματούσε να κλαίει και να ουρλιάζει. Είπε ότι είπε ψέματα, γιατί “ντρεπόταν” και “είχε τρομοκρατηθεί για τις συνέπειες των πράξεών της”.

Ο Λέιλαντ-Τζέιμς ήταν μωρό που είχε δοθεί για υιοθεσία και οι Αρχές είχαν εγκρίνει ως ανάδοχους γονείς την Καστλ και τον σύζυγό της, από τον Αύγουστο του 2020. Η κατηγορουμένη αρνείται τον φόνο και λέει ότι ο μπέμπης χτύπησε το κεφάλι του στο πίσω μέρος του μπράτσου του καναπέ αφού τον ταρακούνησε και μετά έπεσε από το γόνατό της στο πάτωμα. “Τον σήκωσα. Δεν άντεχα το κλάμα. Δεν ξέρω ποιο είναι αυτό το πρόσωπο και ξαφνικά διαπίστωσα τι συνέβη και σκέφτηκα ότι ήταν κουρασμένος. Τον σήκωσα και τα χέρια του ήταν άκαμπτα και μετά κατέρρευσε”.

Με δάκρυα στα μάτια παραδέχτηκε ότι σκότωσε το αγοράκι.

Το ζευγάρι είχε δυσκολία να δεθεί με το μωράκι και εν αγνοία των κοινωνικών λειτουργών, αναφέρονταν σ’ αυτό με επιθετικά και δυσάρεστα σχόλια, όπως “σκ@τ@σακούλα”, “χοντρό σκ@τ@ και παρόμοια προσβλητικά. Στα μηνύματα που αντάλλασσε το ζευγάρι αποκαλύφθηκε ότι η Καστλ φερόταν βίαια στο παιδί. Η ίδια είπε ότι έχασε το μυαλό της όταν το πρωινό της 6ης Ιανουαρίου ο μικρούλης δεν σταματούσε να κλαίει, αφού του είχε δώσει πρωινό. “Ταρακούνησα το όμορφο αγόρι μου. Απλώς ήθελα να σταματήσει να κλαίει” είπε στον δικηγόρο της. “Πόση δύναμη χρησιμοποιήσατε;” τη ρώτησε ο συνήγορός της. “Δεν ξέρω αλλά θα έλεγα αρκετή”, απάντησε αυτή.

Ο δικηγόρος τη ρώτησε: “Τι πέρασε από το μυαλό σου όταν το ταρακούνησες μέχρι να βγει η ζωή από μέσα του;”

“Σε παρακαλώ σταμάτα να κλαις, σταμάτα να κλαις! Ήθελα να σταματήσει!”

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook