Φρίκη στα Πετράλωνα: Όργια στο σπίτι καταγγέλλει ο γιος – «Με βίαζε πρώτα ο πατέρας μου και με έσπρωχνε σε άλλους»

φρίκη-στα-πετράλωνα-όργια-στο-σπίτι-κα-1559046

Ανατριχίλα προκαλούν οι καταθέσεις των δύο από τα αδέρφια που καταγγέλλουν βιασμούς τα προηγούμενα χρόνια από τον πατέρα τους και συγκάλυψη από τη μητέρα τους στα Πετράλωνα. Σημεία και τέρατα καταγγέλλει ο γιος της οικογένειας στις καταθέσεις του, αλλά και στους πραγματογνώμονες.

Ο 17 ετών σήμερα γιος στην κατάθεσή του τον Σεπτέμβριο του 2021 εξήγησε, σύμφωνα με το Star, ότι «τα περιστατικά ξεκίνησαν όταν ήμουν 6 ετών περίπου και σταμάτησαν όταν ήμουν 9 και όταν μπήκε στη ζωή μας ο συγγραφέας».

Σύμφωνα με την συγκλονιστική περιγραφή για την φρίκη που περνούσε στα χέρια του πατέρα του «κάθε μεσημέρι ξαπλώναμε με τον (όνομα πατέρα) και με χούφτωνε και έκανε και άλλες πράξεις με έβαζε να τον… στο στόμα, με έβαζε να βλέπω ταινίες πορνό. Αυτά συνέβαιναν στο δωμάτιο των γονιών μας».

Όταν το παιδί ρωτήθηκε για το πού ήταν η μητέρα το αγόρι, το οποίο σε όλη την κατάθεσή του αναφερόταν σε αυτή μόνο με το όνομά της, απάντησε «στο δωμάτιό τους, άλλες φορές ήταν σπίτι, άλλες φορές έλειπε»

«Ήταν και αυτές εκεί (σ.σ. οι αδερφές του). Μας χούφτωνε μας …… Μέσα σε αυτά τα χρόνια συνέβησαν 10 πάνω κάτω όργια στο σπίτι μας. Έβγαζαν όλοι τα ρούχα τους και έκαναν σεξ με όλους. Έβαζαν και πορνό στην τηλεόραση. Μετά με έσπρωχνε στους άλλους και με βίαζαν» υποστήριξε ο νεαρός για ό,τι συνέβαιναν στο σπίτι της φρίκης στα Πετράλωνα.

Το αγόρι, μάλιστα, καταγγέλλει βιασμούς και άλλων παιδιών, στη Θεσσαλονίκη, όταν ήταν 8 ετών και είχαν πάει οικογενειακώς για έναν γάμο. «Μια φορά άκουσα φωνές από τη σοφίτα, στο κέντρο είχε ένα κρεβάτι και γύρω γύρω ήταν κάποιοι και ο… (σ.σ. ονομάτισε τον θείο του) βίαζε δύο παιδάκια ήταν και ο… (σ.σ. ονομάτισε τον πατέρα του).

Στους αστυνομικούς μίλησε και η μικρότερη αδερφή, ηλικίας σήμερα 11 ετών, και περιέγραψε όσα της έκανε ο «κακός», όπως τον χαρακτηρίζει, πατέρας της.

«Το πρώτο περιστατικό συνέβη όταν ήμουν τριών ή τεσσάρων ετών, όταν ήμασταν στο αυτοκίνητο. Με πίεζε στην κοιλιά μου και στα γεννητικά μου όργανα. Δεν μου το έκανε μια φορά, μου το έκανε συνέχεια και μερικές φορές ήταν και κάποιοι άλλοι μαζί, όπως η …, ο … ένας ….» είπε το κορίτσι.

Το ίδιο υποστήριξε ότι τις αποτρόπαιες πράξεις τις έκανε μόνο ο πατέρας της: «Στον παιδότοπο που δεν υπήρχε κόσμος πηγαίναμε μεσημέρι προς απόγευμα. Εκεί υπήρχαν και τραπεζάκια. Καθόμασταν, εμένα με έβαζε πάνω στα πόδια του και με πίεζε στα γεννητικά όργανα και στην κοιλιά μου».

Η τρίτη αδερφή έκανε, επίσης, λόγο για «πάρτι» στο σπίτι λέγοντας «στο σπίτι μας γινόταν ένα πάρτι. Υπήρχαν χρωματιστά φωτιστικά. Είχαν φέρει μεγάλες τούρτες και χόρευαν γυμνοί, εγώ μόνο κοίταζα και έκλαιγα».

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook