Φρίκη: Σκότωσε τη γυναίκα του για να κάνει σχέση με την αδελφή της – Έθαψε το πτώμα της στον κήπο | Photos

φρίκη-σκότωσε-τη-γυναίκα-του-για-να-κάν-868060

Λίγο πριν ξεψυχήσει ενώ εκείνος τη σκότωνε, ψιθύρισε σ’ «αγαπώ». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της Φαχίμα Γιουσούφ προς τον 37χρονο σύζυγό της Αχμέντ Ντάγουντ Σεντάτ. Τα παιδιά τους κοιμόνταν ήσυχα στα υπνοδωμάτιά τους. Ο άνδρας μετέφερε το πτώμα στο πίσω μέρος του κήπου και έθαψε τη σύζυγό του. Το περιστατικό συνέβη το 2018 στο Περθ της δυτικής Αυστραλίας, ενώ το θύμα ήταν από το Μπόλτον της Μ. Βρετανίας.

Δύο ήταν οι αιτίες του φονικού, σύμφωνα με ίσα έγιναν γνωστά: Οι σεξουαλικές χάρες που απαιτούσε και δεν γίνονταν αποδεκτές και επειδή ο άνδρας ήθελε να συνάψει σχέση με την αδερφή του θύματος.

Ο 37χρονος καταδικάστηκε σε 23 χρόνια φυλάκιση για τη βάρβαρη και δειλή πράξη τουΌπως επεσήμανε η δικαστής, ο Σεντάτ είχε προσχεδιάσει τον φόνο πριν από εβδομάδες και είχε καθαρά εγωιστικά κίνητρα. Μάλιστα, αποδείχθηκε ότι ο φονιάς είχε ψάξει στο διαδίκτυο φρικιαστικούς όρους όπως «τρόποι αποτέφρωσης του πτώματος» ή «καλύτερο σημείο να αναισθητοποιήσετε κάποιον» ή «πώς να θάψετε κάποιον ζωντανό».

O Σεντάτ χτύπησε τη Φαχίμα με έναν λοστό την ώτα που κοιμόταν. Ο δικηγόρος του είπε ότι ο πελάτης του δεν αισθανόταν έλξη για τη σύζυγό του πλέον και δεν μπορούσε πλέον να αντεπεξέρχεται στις σεξουαλικές απαιτήσεις της. Ο ίδιος ο δράστης είπε στους αστυνομικούς το βράδυ του φόνου ότι τη σκότωσε επειδή προσπάθησε να του ριχτεί. Ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα του έγινε σεξουαλικά επιθετική, ορμώντας να του επιτεθεί. Ωστόσο, η δικαστής είπε ότι αυτό ήταν αδύνατο.

Τόνισε ότι η γυναίκα ξύπνησε μετά το πρώτο χτύπημα και μέσα στον ύπνο της ήταν εύκολο θύμα. Φέρεται ότι την έπνιξε ή της προκάλεσε ασφυξία και μετά την έθαψε σε μια τρύπα που έβαλε έναν εργολάβο να ανοίξει με τη δικαιολογία ότι θα φτιάξει πισίνα για τα παιδιά του, δύο και πέντε ετών.

Ο ίδιος είπε ότι τα τελευταία της λόγια ήταν «σ’ αγαπώ» αλλά η δικαστής είπε ότι αυτό δείχνει τον τρόπο και την απελπισία της προκειμένου να τον σταματήσει από το να τη σκοτώσει.

Η γυναίκα υπέστη βαριές κακώσεις στο κεφάλι και το σώμα ενώ είχε χώμα στο στόμα αλλά όχι και στις αναπνευστικές οδούς.

Μετά τον φόνο, ο Σεντάτ είπε στους φίλους και γείτονες ότι η γυναίκα του έφυγε για να υποβληθεί σε επέμβαση στο μάτι και είπε στην αδερφή της ότι τον εγκατέλειψε.Η Γιουσούφ έλειπε τέσσερις ημέρες και αστυνομία εντόπισε το πτώμα της την επόμενη ημέρα. Ο Σεντάτ σκόπευε να επιδιώξει μια σχέση με την αδερφή της γυναίκας του αλλά εκείνη τον έβλεπε σαν αδερφό της.

Ανάμεσα στις διαδικτυακές του αναζητήσεις ήταν και το ερώτημα «μπορείς να παντρευτείς τον γαμπρό σου αν η αδερφή σου είναι νεκρή μουσουλμάνα;».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook