Φρίκη! Σκότωσε και έθαψε τη μάνα του στην αποθήκη για να της πάρει σύνταξη

φρίκη-σκότωσε-και-έθαψε-τη-μάνα-του-στη-873880
φωτό αρχειου

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο Κορινθίας μετά την αποκάλυψη της δράσης του μητροκτόνου στην περιοχή τους.

Όπως αποκαλύφθηκε τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης της ηλικιωμένης στο χωριό Μικρός Βάλτος στο Κιάτο η οποία αγνοούνταν από τον Νοέμβριο, ενώ η εξαφάνιση της δηλώθηκε από τους οικείους της στις 17 Ιουλίου.

Οπως αναφέρει το korinthostv οι αρχές, εξετάζοντας ενδελεχώς την υπόθεση εξαφάνισης της, κατόρθωσαν το βράδυ της Παρασκευής να λύσουν το κουβάρι του γρίφου. Συγκεκριμένα αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι της άτυχης γυναίκας για να κάνουν έρευνα, έψαξαν στο πίσω μέρος της αυλής  μέσα στην αποθήκη και εκεί εντόπισαν θαμμένο το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Ο μητροκτόνος ομολόγησε το έγκλημα

Μέχρι τα ξημερώματα στο σημείο βρίσκονταν Αστυνομία και εισαγγελέας οι οποίοι συνέλαβαν το γιο της, αφού ομολόγησε ότι την έθαψε.

Στο σημείο βρεθήκαν από την πρώτη στιγμή η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κορίνθου Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Υποστράτηγος Κωνσταντίνος ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, και ο Αστυνομικός Διευθυντής Κορινθίας Ταξίαρχος Σπυρίδων Σκλάβος.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook