Φρίκη: Σκότωσαν και με τη βοήθεια χασάπη, τεμάχισαν την 16χρονη κόρη τους!

φρίκη-σκότωσαν-και-με-τη-βοήθεια-χασάπ-796686

Μια ακόμα ιστορία φρίκης με θύμα ένα κορίτσι έρχεται από την Ινδία, την χώρα όπου οι βιασμοί και τα εγκλήματα κατά των γυναικών είναι καθημερινό φαινόμενο.

Ένα 16χρονο κορίτσι βρέθηκε δολοφονημένο και τεμαχισμένο από την αστυνομία, όταν οι γονείς κατήγγειλαν στις αρχές την εξαφάνιση της κόρης τους. Δήλωσαν μάλιστα πως το παιδί τους είχε πέσει θύμα βιασμού και πως στην συνέχεια έχασαν τα ίχνη του.

Διερευνώντας το έγκλημα όμως, οι αρχές έφτασαν στην φρικτή αλήθεια: Το κορίτσι ήταν θύμα των ίδιων του των γονιών, οι οποίοι την σκότωσαν για λόγους τιμής.

Ποιο ήταν το αμάρτημα της ανήλικης; Είχε κλεφτεί με έναν άντρα, όμως επέστρεψε τρεις μέρες μετά στο σπίτι της. Οι γονείς δεν άντεξαν την προσβολή, ότι δηλαδή επέστρεψε, και αποφάσισαν να την σκοτώσουν. Στην προσπάθειά τους μάλιστα να εξαφανίσουν τα ίχνη τους, ζήτησαν την βοήθεια ενός οικογενειακού φίλου, που είναι χασάπης και ο οποίος τελικά τεμάχισε το άτυχο κορίτσι!

Ο άντρας αυτός ήταν που τελικά ομολόγησε το έγκλημα στις αρχές, που συνέλαβαν τον ίδιο και τους γονείς της δεκαεξάχρονης, στην επαρχία Μπιχάρ.

Το 2016 καταγράφηκαν στην Ινδία 69 εγκλήματα τιμής, αν και οι ακτιβιστές για τα δικαιώματα των γυναικών πιστεύουν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook