Φρίκη: Ρωσίδα λέει στον σύζυγό της «μπορείς να βιάσεις Ουκρανές, αλλά μην μου το πεις»

φρίκη-ρωσίδα-λέει-στον-σύζυγό-της-μπο-1424824

Μια Ρωσίδα σύζυγος που χασκογελάει και λέει στον Ρώσο εισβολέα στην Ουκρανία σύζυγό της, ότι μπορεί να βιάσει ελεύθερα Ουκρανές αρκεί να μην της το πει και να παίρνει αντισύλληψη.

Αυτό είναι η φρίκη του πολέμου. Έτσι ακριβώς είναι ο άνθρωπος όταν μεταμορφώνεται σε τέρας. Μια Ρωσίδα σύζυγος που χασκογελάει και λέει στον Ρώσο εισβολέα στην Ουκρανία σύζυγό της, ότι μπορεί να βιάσει ελεύθερα Ουκρανές αρκεί να μην της το πει και να παίρνει αντισύλληψη και από την άλλη, ο άντρας της και πατέρας ενός τετράχρονου παιδιού που γελάει και συμφωνεί.

Όλο αυτό προέρχεται από ένα ηχητικό απόσπασμα που κατάφεραν να υποκλέψουν οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας. Είναι το περιεχόμενο τηλεφωνικής συνομιλίας ενός άντρα που πιστεύετε πως είναι ο στρατιώτης Ρόμαν Μπικόφσκι με την σύζυγό του Όλγα Μπικόφσκαγια. Την ταυτοποίηση κατάφερε να την κάνει το Radio Liberty σε συνεργασία με τις μυστικές αρχές της Ουκρανίας.

Στο ηχητικό, το οποίο έβγαλε η Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας ακούγεται μία γυναικεία φωνή, που πιστεύεται πως είναι η Όλγα Μπικόφσκαγια να λέει στον σύζυγό της: «Εντάξει, κάντο. Εκεί υπάρχουν Ουκρανές γυναίκες. Βίασέ τες. Ναι. Μη μου πεις τίποτα, καταλαβαίνεις» και στη συνέχεια γελάει.

Στη συνέχεια, μια αντρική φωνή, που πιστεύετε πως είναι ο Ρομάν Μπικόφσκι, απαντάει: «Δηλαδή να βιάσω και να μη σου πω τίποτα;».

Γυναίκα: «Ναι, για να μην ξέρω τίποτα. Γιατί ρωτάς;»

Άντρας: «Αλήθεια μπορώ;»

Γυναίκα: «Ναι, σου το επιτρέπω. Απλά χρησιμοποίησε προστασία»

Άντρας: «Εντάξει».

Το ηχητικό της φρίκης κυκλοφόρησε στις 12 Απριλίου, με τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι να κατηγορεί τα ρωσικά στρατεύματα πως έχουν πραγματοποιήσει «εκατοντάδες βιασμούς», ακόμα και «σε μικρά παιδιά και βρέφη».

Το Radio Liberty με τις Υπηρεσίες Ασφαλείας της Ουκρανίας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν το ζευγάρι, το οποίο φαίνεται πως γύρω στο 2018 μετακόμισε στην ρωσοκρατούμενη χερσόνησο της Κριμαίας και έχει ένα παιδί 4 ετών. Ο άντρας πολεμάει μάλιστα στη Χερσώνα.

Μέχρι τις 13 Απριλίου ο λογαριασμός στα social media της Όλγα Μπικόφσκαγια ήταν ανοιχτός, αλλά στη συνέχεια τον διέγραψε. Σε αυτόν είχε φωτογραφίες με τον άντρα που αναγνωρίστηκε ως ο Ρομάν Μπικόφσκι.

Το Radio Liberty κάλεσε και τους δύο, με τον Ρομάν να αρνείται ότι βρισκόταν στην περιοχή της Χερσώνας (υπάρχουν αναφορές ότι τραυματίστηκε κιόλας) και στη συνέχεια, όταν ενημερώθηκε πως ήρθαν σε επαφή μαζί του δημοσιογράφοι, πως ήταν αυτός στο ηχητικό.

Η Όλγα Μπικόφσκαγια ανέφερε στο Radio Liberty ότι ο σύζυγός της βρισκόταν στη Σεβαστούπολη και νοσηλευόταν για τραυματισμό και στη συνέχεια έκλεισε γρήγορα το τηλέφωνο.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook