Φρίκη: Παιδιά 12 και 14 ετών σκότωσαν 86χρονο για 200 ευρώ στη Θεσσαλονίκη – Τσιλιαδόροι ο παππούς και η γιαγιά

φρίκη-παιδιά-12-και-14-ετών-σκότωσαν-86χρονο-1136618

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η αποκάλυψη ότι πίσω από την δολοφονία ενός ηλικιωμένου άνδρα στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται δύο ανήλικα παιδιά, 12 και 14 ετών αντίστοιχα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά ο 86χρονος άνδρας είχε πέσει στις 2 Δεκεμβρίου θύμα ληστείας με τους δράστες να τον ξυλοκοπούν άγρια. Όπως μετέδωσε το Mega του απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλείας στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο ο άτυχος άνδρας εξέπνευσε, αφού υπέστη βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα και εγκεφαλική αιμορραγία.

Από την έρευνα των αστυνομικών Αρχών προέκυψε ότι πίσω από το στυγερό έγκλημα που εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ήταν τα δύο ανήλικα παιδιά που εισέβαλαν στην μονοκατοικία του 86χρονου με σκοπό να τον ληστέψουν. Μετά από έρευνες η Αστυνομία κατάφερε να συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής με αποτέλεσμα να ταυτοποιήσει τα παιδιά, τα οποία ομολόγησαν την φρικιαστική πράξη τους.

Ωστόσο όπως αποκαλύφθηκε στην υπόθεση εμπλέκονται και η γιαγιά και ο παππούς των ανηλίκων, που παρέμεναν έξω από το σπίτι προκειμένου να παρακολουθούν μήπως εμφανιστεί κάποιο περιπολικό.

Πηγή: iefimerida.gr

2 thoughts on “Φρίκη: Παιδιά 12 και 14 ετών σκότωσαν 86χρονο για 200 ευρώ στη Θεσσαλονίκη – Τσιλιαδόροι ο παππούς και η γιαγιά

  1. Ρομά? Έλληνες? Πρόσφυγες?
    Τουρίστες?
    Κανονικά έπρεπε να γράφετε από που ειναι ,έτσι μόνο και μόνο για τις στατιστικές…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook