Φρίκη: Κόλλησε το κεφάλι της σε κινούμενο τρένο επειδή αρνήθηκε να τον παντρευτεί | Video

Ένα αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη στη Βομβάη της Ινδίας, όταν άνδρας επιχείρησε να δολοφονήσει γυναίκα, κολλώντας το κεφάλι της στο τρένο που κατέφθανε, επειδή η 21χρονη… αρνήθηκε να τον παντρευτεί.

Ευτυχώς, η νεαρή γυναίκα επιβίωσε της κτηνώδους επίθεσης, αλλά τραυματίστηκε στο κεφάλι και χρειάστηκε 12 ράμματα.

Ο άντρας αμέσως έφυγε και κρύφτηκε για να γλιτώσει τη σύλληψη, εντός 12 ωρών όμως συνελήφθη και κρατείται από τις αρχές.

Πώς έγινε

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, το βράδυ της Παρασκευής 19 Φλεβάρη, ο άντρας ακολούθησε τη γυναίκα όταν μπήκε στο τρένο. Όταν τον αντιλήφθηκε, η κοπέλα τηλεφώνησε στη μητέρα της για να την περιμένει στον σταθμό.

Όταν τελικά κατέβηκε στον σταθμό Καρ, η 21χρονη βρήκε τη μητέρα της και ζήτησε βοήθεια, αλλά ο νεαρός άντρας συνέχισε να τις ακολουθεί. Κάποτε τις πλησίασε και είπε στη μάνα πως το κορίτσι πρέπει να έρθει μαζί του για να τον παντρευτεί.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 21χρονη κοπέλα είχε το θάρρος να πει πως δεν ενδιαφέρεται και δεν θέλει να τον παντρευτεί, με τον Σουμέντ τότε να απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει.

Όπως φαίνεται στο βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, ο άντρας ξαφνικά άρχισε να τρέχει προς το τρένο που κατέφτανε στον σταθμό, αλλά γρήγορα σταμάτησε κι επέστρεψε πίσω στις δύο γυναίκες.

«Άρπαξε τη γυναίκα και τη μάνα της μαζί που την κράταγε για να τη σώσει κι άρχισε να τις σπρώχνει στο κενό ανάμεσα στο κινούμενο τρένο και την πλατφόρμα. Η μητέρα της κοπέλας έκανε τα πάντα για να γλιτώσει την κόρη της, αλλά η 21χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι» λέει ο επιθεωρητής Βιτζάι Τσάουγκουλε για τον κατηγορούμενο άντρα που τράπηκε σε φυγή.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ