Φρίκη: Έπαθε κρίση επιληψίας, της επιτέθηκε και την σκότωσε ο σκύλος της

φρίκη-έπαθε-κρίση-επιληψίας-της-επιτέ-367020

Θύμα του σκυλιού της οικογένειάς της έπεσε μία 44χρονη στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ και μάλιστα την ώρα που είχε επιληπτική κρίση, αφήνοντας την τελευταία της πνοή λίγη ώρα αργότερα.

Η άτυχη Melissa Astacio, σύμφωνα με το NBC 10, υπέστη κρίση επιληψίας το απόγευμα της Παρασκευής (20/12) ενώ βρισκόταν στο σπίτι της. Τότε ήταν που το 8 ετών πίτμπουλ της οικογένειας επιτέθηκε στην 44χρονη. Η κόρη της Heaven, σύμφωνα με αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, κάλεσε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης μόλις είδε τον σκύλο να είναι πάνω στη μητέρα της, η οποία είχε ιστορικό επιληπτικών κρίσεων.

«Δεν νομίζω ότι προσπαθούσε να της επιτεθεί. Νομίζω ότι το σκυλί απλώς προσπαθούσε να βοηθήσει τη μαμά μου αλλά επρόκειτο για σκύλο και δεν ήξερε τι να κάνει», δήλωσε η κόρη της 44χρονης.

Οι αστυνομικοί αναγκάστηκαν να ακινητοποιήσουν το ζώο με ηλεκτρικό σοκ πριν παράσχουν τις πρώτες βοήθειες στην άτυχη γυναίκα.

Η 44χρονη διακομίστηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Σύμφωνα με την κόρη της άτυχης γυναίκας, το σκυλί ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αντιδράσει βίαια. «Ο σκύλος καθόταν απλά πλάι της και την μύριζε» είπε η κοπέλα αναφερόμενη σε περιστατικά επιληπτικών κρίσεων που είχε η μητέρα της στο παρελθόν.

Το ζώο, που ήταν στην οικογένεια από κουτάβι, μεταφέρθηκε σε καταφύγιο και έχει τεθεί σε καραντίνα.

Το περιστατικό ερευνάται από τις Αρχές.

Πηγή: newsbomb.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook