Φρίκη – 20χρονος σεφ σκότωσε και βίασε τη συγκάτοικό του για δώρο γενεθλίων στον εαυτό του | Photos

φρίκη-20χρονος-σεφ-σκότωσε-και-βίασε-τ-776712

Σε ισόβια καταδικάστηκε ο 20χρονος Ράιαν Θόρντον για τη δολοφονία της 34χρονης συγκατοίκου του, η οποία είχε μεταναστεύσει από τη Βραζιλία στη Βρετανία κυνηγώντας μία καλύτερη και πιο ασφαλή ζωή.

Ο νεαρός σεφ παρακολούθησε τον αγώνα Αγγλία-Σουηδία στο πλαίσιο του Μουντιάλ, κάπνισε μαριχουάνα και παρακολούθησε ταινία πορνό με περιεχόμενο άγριους βιασμούς, που ήταν το αγαπημένο του θέμα. Στη συνέχεια πήρε μαχαίρι και ταινία και μπήκε στο δωμάτιο της τραπεζικής υπαλλήλου προκειμένου να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του.

Η γυναίκα πάλεψε απελπισμένα για τη ζωή της και δέχθηκε 17 μαχαιριές σε λαιμό, στήθος, αριστερό χέρι και πόδι. Ο νεαρός στη συνέχεια βίασε το άψυχο κορμί της γυναίκας πραγματοποιώντας τη σεξουαλική του φαντασίωση για άγριο βιασμό ως δώρο γενεθλίων στον εαυτό του.

Εκείνη ούρλιαζε κι αυτός τη μαχαίρωνε ξανά και ξανά και ξανά, ακούστηκε στο δικαστήριο κατά τη δίκη του 20χρονου, που προκάλεσε σοκ στο ακροατήριο. Η Στέλα Ντομαντόρ Κούζμα μετανάστευσε από τη Βραζιλία πριν από τέσσερα χρόνια στη Βρετανία αναζητώντας να ζήσει σε μία πιο ασφαλή χώρα απ’ ό,τι η Βραζιλία όπου παρατηρείται ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας.

Ο Θόρντον αφού εκτέλεσε το αποτρόπαιο έγκλημά του κλείδωσε την πόρτα και διέφυγε.Η μαχαιριά στον θώρακα ήταν η μοιραία καθώς προκάλεσε ρήξη και των δύο πνευμόνων. Ίχνη σπέρματος βρέθηκαν στο σώμα της γυναίκας. Οι δυο τους δεν είχαν ποτέ σχέση ούτε καμία επαφή.

Η γυναίκα είχε μετακομίσει στο δωμάτιο στο διαμέρισμα του σεφ στις 29 Ιουνίου. Ο νεαρός ήταν έξω και έβλεπε αγώνα Μουντιάλ στις 8 Ιουλίου όταν επέστρεψε και είδε το βίντεο πορνό με μία γυναίκα που έπεφτε θύμα βιασμού. Όταν είδε το κλειδί στην πόρτα της συγκατοίκου του αποφάσισε να πραγματοποιήσει τη φαντασίωση που του γεννήθηκε με την ταινία που παρακολούθησε. Μπήκε μέσα με μαχαίρι και ταινία για να τη φιμώσει και να τη δέσει. Εκείνη τρόμαξε κι άρχισε να ουρλιάζει κι αυτός τη μαχαίρωσε και τη σκότωσε προτού κάνει σεξ μαζί της.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook