Friends: Τέλος τα «Φιλαράκια» από το ελληνικό Netflix – Χαμός στο Twitter

friends-τέλος-τα-φιλαράκια-από-το-ελληνικό-1456570

Μεγάλο πλήγμα για τους Έλληνες συνδρομητές του Netflix, καθώς από το βράδυ της Δευτέρας έπαψε να είναι διαθέσιμη μία από τις δημοφιλέστερες σειρές της streaming πλατφόρμας.

Η θρυλική και πολυαγαπημένη σειρά “Friends” (Τα Φιλαράκια) δεν υπάρχει πλέον στο ελληνικό Netflix. Τα «Φιλαράκια» είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή στο Netflix σε 19 χώρες, μεταξύ των οποίων η Αυστραλία, η Γαλλία, η Ουκρανία και η Γερμανία, όμως η σειρά σύντομα αναμένεται να αφαιρεθεί και από αυτές.

Τα δικαιώματα της σειράς ανήκουν στη WarnerBros, η οποία αναμένεται να λανσάρει το HBO Max στην Ελλάδα έως το τέλος του 2022. O Κέβιν Ράιλι, πρόεδρος των TNT και TBS, που ασχολείται με τη streaming πλατφόρμα του HBO, είχε ανακοινώσει πριν από τρία χρόνια: «Νομίζω καταλαβαίνετε ότι τα διαμάντια της Warner θα καταλήξουν στη νέα μας υπηρεσία. Αν θα τα βγάλουμε από το Netflix; Και βέβαια είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε. Δεν λέει να μοιράζεσαι τέτοιο περιεχόμενο. Η πεποίθησή μου είναι ότι πρέπει να υπάρχει αποκλειστικότητα».

Οι Έλληνες συνδρομητές του Netflix δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι με αυτήν την εξέλιξη και εξέφρασαν τα παράπονά τους στα social media.

Πολλοί χρήστες τονίζουν ότι τα Φιλαράκια ήταν μόνιμα στο Top10 στην Ελλάδα, ενώ αρκετοί συνδρομητές απειλούν το Netflix ότι εάν δεν επαναφέρει τη δημοφιλή σειρά θα τερματίσουν τη συνδρομή τους με την πλατφόρμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook