Φουντώνουν οι φήμες για την υγεία της βασίλισσας Ελισάβετ: «Μετακινείται με καροτσάκι, δε θέλει να την δουν»

φουντώνουν-οι-φήμες-για-την-υγεία-της-β-916753

Η βασίλισσα Ελισάβετ που είναι 95 ετών ενδέχεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς μετά τις αναφορές για «ραγδαία επιδείνωση», πληροφορίες σημειώνουν ότι η Βρετανή μονάρχης μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk ο ηθοποιός Κρίστοφερ Μπίγκινγκς μίλησε στο GB News και δήλωσε ότι η Ελισάβετ «δεν εκτελεί πολλές υποχρεώσεις που θα έπρεπε να εκτελεί και τις ακυρώνει επειδή βρίσκεται στο καροτσάκι».

Μάλιστα, πηγή της Mail on Sunday τόνισε ότι η βασίλισσα δεν θέλει να εμφανιστεί δημόσια με αναπηρικό καροτσάκι, γιατί φοβάται τυχόν σύγκριση με την αδερφή της Μαργαρίτα, η οποία είχε εμφανιστεί δημόσια σε αναπηρικό αμαξίδιο και πέθανε λίγο καιρό μετά.

Έτσι, φέρεται αυτός να είναι ο λόγος που έχει ακυρώσει μια σειρά από δημόσιες εμφανίσεις της, σύμφωνα με την Daily Mail, ιδιαίτερα από την στιγμή που αποσύρθηκε από την ετήσια υπηρεσία της Ημέρας της Κοινοπολιτείας στο Αβαείο του Γουέστμινστερ.

Σημειώνεται, πως η βασίλισσα Ελισάβετ στο παρελθόν έχει χρησιμοποιήσει μαγκούρα σε κάποιες δημόσιες εμφανίσεις, ποτέ όμως δεν έχει εμφανιστεί σε αναπηρικό καροτσάκι.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook