Φόβοι για κλείσιμο εταιρείας κρουαζιέρας με συχνή παρουσία στα Χανιά

φόβοι-για-κλείσιμο-εταιρείας-κρουαζι-565089

Η εταιρεία κρουαζιέρας Norwegian Cruise Line Holdings προειδοποίησε τους επενδυτές ότι ενδέχεται να αναγκαστεί να κλείσει, λόγω ουσιαστικών αμφιβολιών για το εάν μπορεί να συνεχίσει μετά τις επιπτώσεις του κορωνοϊού στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες, όπως αναφέρει το ellinikiaktoploia.net.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται με κρουαζιέρες και δρομολόγια στη Μεσόγειο, με έναν από τους δημοφιλείς προορισμούς να είναι τα Χανιά, με συχνούς «επισκέπτες» στη Σούδα τα πλοία Norwegian Star, Norwegian Spirit και Norwegian Jade.

Εξάλλου, η αναστολή του στόλου της εταιρείας έχει παραταθεί έως τις 30 Ιουνίου τουλάχιστον.

Σημειώνεται ότι η βιομηχανία της κρουαζιέρας έχει πληγεί ιδιαίτερα από την πανδημία, καθώς σε αρκετά πλοία υψηλού προφίλ, αρκετοί επιβάτες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και πολλοί από αυτούς απεβίωσαν. Επιπροσθέτως, ορισμένα πλοία δυσκολεύτηκαν να γίνουν δεκτά σε λιμάνια όπου θα μπορούσαν να αποβιβάσουν τους επιβάτες τους.

One thought on “Φόβοι για κλείσιμο εταιρείας κρουαζιέρας με συχνή παρουσία στα Χανιά

  1. Και γιατί φόβοι..? Εδώ δεν αφήνουν εμάς να έλθουμε στα Χανιά για να σας προφυλάξουν(!) όπως άλλωστε τόνισε και ο Υπουργός Ναυτιλίας κος κος Πλακιωτάκης…και θα ήθελαν οι Χανιώτες να έρχονται ακόμα κρουαζιέρες με τόσα…κρούσματα κορωνοϊού?? Δεν μπορεί χάριν του Τουρισμού να διακινδυνεύετε και την Δημόσια Υγεία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook