«Φοβική» η εκπροσώπηση του ΚΙΝΑΛ στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

φοβική-η-εκπροσώπηση-του-κιναλ-στο-σ-1351783

Ο Νίκος Ανδρουλάκης όρισε τον εκπρόσωπο Τύπου Δημήτρη Μάντζιο να απευθύνει χαιρετισμό

Σημειολογικά, αλλά και πολιτικά, έχει το ενδιαφέρον του:

Ο Νίκος Ανδρουλάκης όρισε τον εκπρόσωπο Τύπου του ΚΙΝΑΛ Δημήτρη Μάντζιο να εκπροσωπήσει το Κίνημα Αλλαγής και να απευθύνει χαιρετισμό εκ μέρους του στο Συνέδριο του κόμματος.

Ούτε τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Μιχάλη Κατρίνη, ούτε (ως η παράδοση επιβάλλει) τον Γραμματέα του κόμματος Μανώλη Χριστοδουλάκη, ούτε τον Κώστα Σκανδαλίδη, ούτε έναν από τους πλέον στενούς του συνεργάτες, όπως πχ είναι ο Ανδρέας Σπυρόπουλος.

Η διαπίστωση δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο του Δημήτρη Μάντζιου, που δείχνει να εξελίσσεται σε μια σημαντική μονάδα δια τη Χαριλάου Τρικούπη. Έχει να κάνει με τη θεσμική υποβάθμιση της παρουσίας του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ στο Συνέδριο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Γεγονός που εκτός από ότι αποτελεί ένα μήνυμα του Νίκου Ανδρουλάκη πως δεν θα υποκύψει στα (υπαρκτά) διλήμματα περί κυβερνητικών συνεργασιών, δείχνει και μια «φοβικότητα» της Χαριλάου Τρικούπη απέναντι σε ουσιαστικές συζητήσεις για το μέλλοντης χώρας και μια περιχαράκωση στα δικά της όρια.

Να υπενθυμίσουμε πως ιστορικά το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπούνταν στα Συνέδρια του ΣΥΡΙΖΑ με τον Γραμματέα του, ενώ έχει μείνει στην ιστορία που ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης το 1996 είχε παραστεί ο ίδιος και είχε μιλήσει στο Συνέδριο του Συνασπισμού.

Γράφει ο Βασίλης Σκουρής

One thought on “«Φοβική» η εκπροσώπηση του ΚΙΝΑΛ στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

  1. Σιγά μη σκίσει κανένα καλσόν. Αφού με τόση αβάντα από τα ΜΜΕ του Κούλη έφτασε το ταβάνι δημοσκοπικά, τώρα θα φανεί πόσα απίδια βάνει ο σάκκος!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook