«Φοβάται πως κινδυνεύει η χήρα του 50χρονου που βρέθηκε νεκρός» – Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο της

Νέες πληροφορίες που αφορούν τον 50χρονο λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος στο Μοσχάτο αλλά και τη σύζυγό του βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Όπως αποκαλύπτει ο συνήγορος της γυναίκας η ίδια φοβάται για τη ζωή της και δεν γνώριζε τίποτα για τη δράση του άνδρα της. Παράλληλα ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος εξηγεί πως για ανοίξουν οι λογαριασμοί του πρέπει «η σύζυγος να δώσει την συγκατάθεσή της».

Μιλώντας στο Mega ο δικηγόρος της συζύγου του 50χρονου λογιστή, Αλέξιος Αθανασόπουλος επεσήμανε: «Η χήρα του 50χρονου είναι στην Αθήνα, δεν υπήρξε κανένα διάστημα στο πρόσφατο παρελθόν που να έφυγε από την Ελλάδα».

«Δεν διέφυγε στην Αλβανία όπως έχει ακουστεί, είναι στην Ελλάδα με τα παιδιά της, και διαμένει σε οικείο πρόσωπο προσπαθώντας να διαφυλάξει την ασφάλεια των παιδιών της και της ίδιας, φοβάται πως κινδυνεύει καθώς όταν γράφεται ότι πήρε τα χρήματα και εξαφανίστηκε στην Αλβανία και όταν βλέπουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που φτάνουν στο σημείο να κάνουν ομαδική επίθεση στον σύζυγό της, όταν ο σύζυγός της έγινε θύμα δολοφονίας, προφανώς φοβάται» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της γυναίκας η μόνη επίθεση που γνωρίζει η ίδια σε βάρος του συζύγους του αυτή του περασμένου Σαββάτου, δύο μέρες πριν τη δολοφονία του.

«Την πληροφορήθηκε από γείτονες του γραφείου, οι οποίοι της είπαν σε ανθρώπινο επίπεδο τι γίνεται στο γραφείο του. Έχει φύγει από το σπίτι γύρω στις 10-15 μέρες. Δεν ξέρω εάν έφυγε γι’ αυτόν τον λόγο από το σπίτι. Δεν γνώριζε τίποτα για τη δράση του συζύγου της. αυτό που μου δήλωσε η ίδια είναι ότι δεν είδε καμία διαφορά στον τρόπο ζωής τους, ή οτιδήποτε άλλο που να αποδεικνύει ότι αυτός ο άνθρωπος πλούτισε ξαφνικά με χρήματα που να δικαιολογούνται από την εργασία του. Ξέρω ότι είχαν έναν κοινό λογαριασμό ο οποίος εξυπηρετούσε δάνειο. Είναι στη διάθεση των αρχών να ελεγχθούν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της ίδιας και των συγγενικών προσώπων της, ώστε να μην υπάρχει καμία υπόνοια ότι πήρε κάποια χρήματα», συμπλήρωσε ο κ. Αθανασόπουλος.

Δικηγόρος οικογένειας 50χρονου: Η σύζυγος πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της για να ανοίξουν οι λογαριασμοί

Ο δικηγόρος οικογένειας του λογιστή, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος μιλώντας επίσης στο Mega τόνισε πως «η σύζυγος πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της για να ανοίξουν οι λογαριασμοί. Εάν όμως είναι ένας λογαριασμός δανείου, θα πρέπει μόνες τους οι αρχές να ανοίξουν τους λογαριασμούς που είχε ο ίδιος ο δολοφονηθείς από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του».

«Είχα πει πως είναι αναμενόμενη η προφυλάκιση της κατηγορουμένης. Προφυλακίστηκε χθες η 47χρονη διότι ήταν μία πολύωρη ανάκριση, και ο ανακριτής ήθελε και θέλει να δει ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την υπόθεση», είπε.

«Γνωρίζω ότι δεν υπάρχει κάποια έριδα μεταξύ των μελών της οικογένειας. Είδατε δύο βίντεο χθες. Η γυναίκα προσπάθησε να τον πνίξει με ένα κορδόνι και έπειτα του έδωσε την τελειωτικό χτύπημα αφαιρώντας τη ζωή του, με το να κλωτσήσει το σκαμνί. Ήταν πραγματικά βασανιστήριο αυτό που πέρασε ο 50χρονος ήταν απάνθρωπο. Με 10 σπασμένα πλευρά πώς μπόρεσε να πάει να κρεμαστεί. Οι τοξικολογικές θα δείξουν εάν είχε πάρει κάποια φάρμακα ή εάν η 47χρονη του έδωσε φάρμακα για να είναι σε καταστολή» ανέφερε κλείνοντας.

newsbeast.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ