Φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας του Γαβρά για το 6μηνο του Grexit

φωτογραφίες-από-τα-γυρίσματα-της-ταιν-842983

Στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Αιόλου πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη γυρίσματα για κάποιες από τις σκηνές της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο Δωμάτιο» που βασίζεται στο βιβλίο «Ανίκητοι Ηττημένοι» του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το 2015.

Στις φωτογραφίες φαίνεται ο εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας Χρήστος Λούλης, ο οποίος υποδύεται τον πρώην υπ. Οικονομικών, να βρίσκεται μέσα σε ένα θωρακισμένο αυτοκίνητο.

Γύρω από το αυτοκίνητο βρίσκονται δεκάδες κομπάρσοι που υποδύονται τους δημοσιογράφους οι οποίοι προσπαθούν να πάρουν μια δήλωση από τον «Γιάνη Βαρουφάκη».

Πανταχού παρών ο Κώστας Γαβράς ο οποίος παρακολουθεί στενά τα γυρίσματα δίνοντας εντολές και οδηγίες στο κινηματογραφικό συνεργείο και τους ηθοποιούς της ταινίας.

Οι υπόλοιποι συντελεστές

Εκτός από την Αθήνα, γυρίσματα θα γίνουν στο Στρασβούργο, στις Βρυξέλλες, στο Παρίσι, στη Ρίγα, στη Φρανκφούρτη και το Λονδίνο.

Τον Αλέξη Τσίπρα υποδύεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, γνωστός και από τις τηλεοπτικές εμφανίσεις του και την παρουσία του σε κοσμικά περιοδικά. Απέναντι στον Βαρουφάκη ως βασικός του αντίπαλος στέκεται πάντα… ο Σόιμπλε, κατά κόσμον Ούλριχ Τούκουρ, ένας έμπειρος και εξαίρετος ηθοποιός, ο οποίος είχε κλέψει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή του στις περίφημες «Ζωές των Αλλων» αλλά και στη «Λευκή Κορδέλα».

Τον Ευκλείδη Τσακαλώτο στην ταινία θα υποδυθεί ο Δημήτρης Τάρλοου, ένας έμπειρος θεατράνθρωπος και σκηνοθέτης. Οσο για τον Γιάννη Δραγασάκη, παρόντα στις περισσότερες κρίσιμες συναντήσεις, τον υποδύεται ο Χρήστος Στέργιογλου. Όσο για τη Δανάη Στράτου δεν θα μπορούσε να την ερμηνεύει κάποια τυχαία γαλανομάτα, αλλά η Βαλέρια Γκολίνο.

Εκτός από την Odeon που έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας με τον Μάνο Κρεζία και τον Κώστα Λαμπρόπουλο σε συνεργασία πάντα με τη Μισέλ-Ρέι Γαβρά, στη Γαλλία συμπαραγωγοί είναι η France Television και η Wild Bunch που έχει τα δικαιώματα διανομής στη Γαλλία και παγκοσμίως – φυσικά υποστηρικτής είναι, μεταξύ άλλων, και το ισχυρό γαλλικό Canal Plus.

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook