Φωτογραφία που διχάζει: Απογευματινή ποδηλατάδα χωρίς κανένα μέτρο προστασίας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη;

φωτογραφία-που-διχάζει-απογευματινή-1142821

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες μια φωτογραφία που δείχνει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να ποζάρει με αθλητική περιβολή δίπλα στο ποδήλατό του μαζί με ακόμα έξι άτομα, χωρίς μάσκες και μέτρα προστασίας.

Η εν λόγω φωτογραφία φέρεται να είναι τραβηγμένη στις 29 Νοεμβρίου στην Πάρνηθα, την ημέρα δηλαδή που ανακοινώθηκε ότι άλλοι 98 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από κορονοϊό. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, ο πρωθυπουργός κατά τη βόλτα του με ποδήλατο, συνάντησε ομάδα ατόμων που έκανε Motocross και βγήκαν όλοι μαζί φωτογραφία αγκαλιά και χωρίς φυσικά κανένα μέτρο.

Όπως είναι φυσικό, η φωτογραφία έχει προκαλέσει αλγεινές εντυπώσεις, ενώ τα social media «βράζουν», με άκρως επικριτικά σχόλια για τον πρωθυπουργό.

Πάντως, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές το Μέγαρο Μαξίμου και η ΝΔ διατηρούν σιγή ιχθύος.

«Περιμένουμε μία επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή», τονίζει από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ, διά του αναπληρωτή εκπρόσωπου Τύπου του, Αλέξανδρου Νικολαΐδη.

«Επειδή δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι την ημέρα που χάθηκαν ακόμη 100 συνάνθρωποί μας, ο κ. Μητσοτάκης έσπαγε το lockdown μαζί με τουλάχιστον ακόμα έξι άτομα χωρίς να τηρεί τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως όλοι οι πολίτες, περιμένουμε μία επίσημη διάψευση ότι η φωτογραφία δεν είναι αληθινή», σχολιάζει ο κ. Νικολαΐδης.

Πηγή: altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook