Φωτίστηκε πορτοκαλί για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων | Photo

φωτίστηκε-πορτοκαλί-για-την-παγκόσμι-1140523

Με πορτοκαλί χρώμα, το διεθνώς καθιερωμένο χρώμα για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, φωταγωγήθηκε το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων.

Τον Δεκέμβριο του 1991 η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ καθιέρωσε την 25η Νοεμβρίου ως παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών, με το Μέγαρο, τιμώντας την ημέρα και στηρίζοντας τη διεθνή καμπάνια, να φωταγωγείται απόψε στην απόχρωση του πορτοκαλί, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα που υλοποιούν τα Ηνωμένα Έθνη με τίτλο «Orange the world».

zarpanews.gr

2 thoughts on “Φωτίστηκε πορτοκαλί για την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων | Photo

  1. Τα πορτοκαλί σας μάραναν…την ίδια στιγμή η αστυνομία χτυπούσε και συνελάμβανε γυναίκες που έκαναν συμβολική διαμαρτυρία τηρώντας όλα τα προστατευτικά μέτρα, για την βία και τις κακοποιήσεις που τους ασκούνται.

    https://thepressproject.gr/astynomiki-epicheirisi-katatromokratisis-gia-symvoliki-drasi-kata-tis-emfylis-vias/?fbclid=IwAR2spxz7vwrK7GGyX1Vpe5D3GQciy6C6LMslRQ5-3i9EMXWs6-s0S5ff6Cc

  2. «…η αστυνομία χτυπούσε…»;;;;;;
    Εγώ πάντως δεν είδα κάτι τέτοιο στο βίντεο, στην αρχή δηλαδή νόμιζα οτι οι συλληφθείσες κάνουν βόλτα….
    Η πιό ήπια προσαγωγή που έχω δει!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook