Φωτιά στην Εύβοια: Η συγκλονιστική εικόνα με τον διασώστη και το σκυλί

φωτιά-στην-εύβοια-η-συγκλονιστική-εικ-1264549

Συγκίνηση προκαλεί φωτογραφία από την ισοπεδωμένη από τη φωτιά στην Εύβοια, όπου ένας νεαρός έσωσε από βέβαιο θάνατο ένα σκυλί.

Το πανέμορφο λυκόσκυλο είχε αφεθεί στο έλεός τού, αφού εντοπίστηκε δεμένο στην αυλή ενός σπιτιού. Η εικόνα με τον άνδρα να το έχει αγκαλιά και να το μεταφέρει σε ασφαλές σημείο, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος, γράφει στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook ότι το ζώο σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς οι φλόγες θα έκαιγαν το σπίτι από λεπτό σε λεπτό.

Η ανάρτησή του:

«Αυτή την εικόνα δεν την ανεβάζω για να δείξω πόσο καλός είμαι, καθώς θεωρώ αυτονόητο να βοηθήσεις μια τέτοια ψυχή να γλιτώσει από το πιο βίαιο και άδικο θάνατο, σε αντίθεση με τον ίδιο του τον ιδιοκτήτη που θεώρησε σωστό να τον δέσει κιόλας στην αυλή του σπιτιού του, που θα καιγόταν από λεπτό σε λεπτό αφαιρώντας του κάθε ελπίδα για να επιβιώσει…

Με αφορμή αυτό το σκυλί λοιπόν και τη μετέπειτα αισχρή-άνανδρη συμπεριφορά κάποιων κατοίκων του χωριού κατάλαβα για μια ακόμη φορά πόσο ανάξιοι είναι οι άνθρωποι στη πλειοψηφία τους να έχουν και να διαχειρίζονται όλα αυτά που μας έχει χαρίσει απλόχερα η φύση!!

Λυπάμαι πραγματικά για όλες αυτές τις καμένες εκτάσεις πρασίνου, για όλες αυτές τις αθώες ψυχές που πληρώνουν τα εγκλήματα του ανθρώπινου είδους και για όλο το κόσμο που δε συμπράττει σε αυτή τη θλιβερή καταστροφή!!

Όσο για όλους τους υπόλοιπους έχω να πω ότι με θλίβει πολύ το γεγονός ότι αναγκάζομαι να συνυπάρξω μαζί τους (με κάθε αντίκτυπο που έχει αυτό) και ότι είναι άξιοι της μοίρας τους!!».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook