Φωτεινή Πιπιλή: «Να πηγαίνουν οι μητέρες των χούλιγκαν στα γήπεδα, ο Έλληνας τη φοβάται τη μάνα του» | Video

φωτεινή-πιπιλή-να-πηγαίνουν-οι-μητέρ-1193318

Μια… διαφορετική προσέγγιση πρότεινε η Φωτεινή Πιπιλή για τη βία στα γήπεδα… Ιδού τι είπε στον Λευτέρη Αυγενάκη στη Βουλή.

Η Φωτεινή Πιπιλή μίλησε στη Βουλή και πρότεινε να εξετάσει ο Λευτέρης Αυγενάκης μια κίνηση που έρχεται από τη Βραζιλία για την καταπολέμηση της βίας στα γήπεδα. Αυτή η κίνηση έχει να κάνει με τις μητέρες των χούλιγκαν, με τη βουλευτή της ΝΔ να λέει μάλιστα ότι «ο Έλληνας τη φοβάται τη μάνα του».

Αναλυτικά τι είπε:

«Οι περισσότεροι εξυμνούσαν τη Θάτσερ και πώς καθυπόταξε όλα αυτά στη Μεγάλη Βρετανία πριν από 30 χρόνια. Μου έκανε εντύπωση μια επίσημη ανάρτηση από την Βραζιλία όπου μια ομάδα προσλαμβάνει μητέρες οπαδών και τις τοποθετεί στο γήπεδο γιατί λέει το καταπληκτικό ότι «ακόμα και ο χειρότερος χουλιγκάνος την μάνα του τη σέβεται». Την Ελληνίδα μάνα μπορούμε να πούμε ότι την φοβάται κιόλας. Θέλω να πω ότι δεν είναι ελληνικό φαινόμενο. Εκείνο που μου έκανε κακή εντύπωση και θα το πω, μπορεί να ξεσηκώσω θύελλα, δεν μου λέτε κ. υπουργέ (σ.σ. Λευτέρης Αυγενάκης), είναι και ο νομικός ο κ. Βορίδης εδώ, από πότε έχουν προσωπικά δεδομένα οι ποδοσφαιρικές ομάδες;»

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook