Φως στο τούνελ: Το τηλεφώνημα για βόμβα και οι απειλές on air στην Αγγελική Νικολούλη

φως-στο-τούνελ-το-τηλεφώνημα-για-βόμβα-1564395

Απειλές αλλά και μήνυμα για βόμβα στο στούντιο της εκπομπής «Φως στο τούνελ» δέχθηκε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία απάντησε με τον δικό της τρόπο. Κατά τη διάρκεια της ζωντανής εκπομπής έφτασαν απειλές και προειδοποίηση για την ύπαρξη βόμβας στο τηλεοπτικό πλατό.

«Έχει μπει βόμβα στο στούντιο. Μην ψάχνεις για την υπόθεση του Μάριου (σ.σ. Παπαγεωργίου), δε θα βρεις τίποτα. Η ιστορία έχει τελειώσει…»

Η Αγγελική Νικολούλη συναισθηματικά φορτισμένη, απάντησε:

«Για το ΄Τούνελ΄ δεν τελειώνει τίποτα, πάρτε το σαν μήνυμα. Αν ήταν έτσι θα είχαμε σταματήσει και τότε και δε θα ψάχναμε μέσα στο αυτοκίνητο που βρήκαμε το αίμα του και προχώρησε η ιστορία. Στη φυλακή ο εγκέφαλος, οι άλλοι έξω είστε και διασκεδάζετε, τώρα ο ανακριτής θα σας καλέσει για να πείτε αυτά που ξέρετε(…). Εσείς ήσασταν και πίσω από την απειλή για τη βόμβα; Και μας λέτε τώρα ότι δε θα βρούμε τίποτα και ότι η ιστορία έχει τελειώσει; Αμ όχι, δεν έχει τελειώσει. Για το ΄Τούνελ΄ ποτέ δεν τελειώνει τίποτα. Όσο μπορούμε θα ψάχνουμε και όσο έχουμε τους τηλεθεατές δίπλα μας που μας βοηθούν, θα συνεχίζουμε και είμαι σίγουρη ότι και αυτή η ιστορία θα βγει, θα βρεθεί το πτώμα του, ό,τι έχει απομείνει από αυτό, παρόλο που επιχειρήσατε να το κάψετε και το πήγατε αλλού».

Τα οστά που βρέθηκαν δεν είναι του Μάριου…

Νωρίτερα, σε σύνδεση με τον δικηγόρο της μητέρας του αδικοχαμένου Μάριου Παπαγεωργίου, Νίκο Ρουσσόπουλο, δόθηκε απάντηση για τα οστά που είχαν βρεθεί σε σπήλαιο στα Δερβενοχώρια.

Από την πρώτη ανθρωπολογική εξέταση που έγινε στην Ιατροδικαστική του Πανεπιστημίου Αθηνών από καθηγητή ανθρωπολόγο, προκύπτει πως η παλαιότητά τους συμπίπτει χρονολογικά με την χειροβομβίδα που βρέθηκε στο σημείο και ήταν του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Πρόκειται για ενήλικο άντρα λευκής φυλής.

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε και στις δικαστικές εξελίξεις με τη δεύτερη ομάδα του «εγκεφάλου», που κατηγορείται για συνέργεια σε ανθρωποκτονία και αρπαγή. Ανάμεσά τους και οι δύο αστυνομικοί γιοι του.

Η έρευνα από τον 2ο Τακτικό Ανακριτή κινείται με ταχείς ρυθμούς. Πρώτη κατέθεσε η μητέρα του άτυχου Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη. Θα ακολουθήσει ο Καναδός ερευνητής της οικογένειας και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook