Φονικό στη Μακρινίτσα: Στους παππούδες της η επιμέλεια του παιδιού της άτυχης Κωνσταντίνας

φονικό-στη-μακρινίτσα-στους-παππούδε-1212404

To έγκλημα συντάραξε τη Μακρινίτσα και ολόκληρη τη χώρα. Οι γονείς των θυμάτων προσπαθούν να σταθούν όρθιοι για να μεγαλώσουν το εγγόνι τους, που το απόγευμα της 5ης Απριλίου έμεινε ορφανό από τον ίδιο του πατέρα…

Με διαταγή από τον Εισαγγελέα Ανηλίκων Βόλου αφαιρέθηκε στο σύνολο της η γονική μέριμνα και επιμέλεια του μικρού ανήλικου παιδιού της Κωνσταντίνας Τσάπα από τον κατηγορούμενο προσωρινά όπως ο νόμος ορίζει. Η γονική μέριμνα και επιμέλεια έχει παραδοθεί προσωρινά στους παππούδες από μητρική γραμμή, την κ. Αθανασία Μαργαριτελη και τον κ. Απόστολο Τσάπα. Ο παππούς και η γιαγιά φρόντιζαν το παιδί ήδη από τον Δεκέμβριο του 2020, όπου η Κωσταντίνα Τσάπα κατοικούσε πλέον μαζί τους.

Η συνήγορος πολιτικής αγωγής, Ανθούλα Ανάσογλου, δηλώνει στο newsit.gr:

«Ευχαριστούμε ως πολιτική αγωγή την εισαγγελία ανηλίκων Βόλου για τα γρήγορα και δραστικά αντανακλαστικά που επέδειξε. Λαμβάνοντας υπόψη το επείγον και το σοβαρό της κατάστασης καθώς και το συμφέρον του ανήλικου τέκνου, που είναι να συνεχίσει να ζει, Με τους παππούδες του από μητρική γραμμή για να μπορέσει να ξεχάσει την βιαιοπραγια που διαπράχτηκε μπροστά στα μάτια του, να μεγαλώσει με αγάπη και φροντίδα. Ο αγώνας τώρα ξεκινάει για καλύτερη ζωή του ανήλικου, Με τις ευχές για ένα καινούργιο περιβάλλον οικίας, το οποίο φροντίζουν οι ίδιοι οι παππούδες , με τη συνδρομή των αρμοδίων. Οικογένεια ευχαριστεί όλο τον κόσμο που στέκεται δίπλα στο πλευρό της για τον αγώνα που δίνει».

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook