Φοιτήτρια μπήκε μέσα σε στεγνωτήριο και κόλλησε – Την απεγκλώβισε η πυροσβεστική | Video

φοιτήτρια-μπήκε-μέσα-σε-στεγνωτήριο-κ-1116775

Τη βοήθεια της πυροσβεστικής χρειάστηκε μία 21χρονη φοιτήτρια στη Βρετανία, όταν κόλλησε μέσα σε ένα στεγνωτήριο ρούχων.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Rosie Cole έπειτα από μερικά ποτήρια κρασί και τεκίλας με τους συγκατοίκους της, αποφάσισε να μπει μέσα στο στεγνωτήριο ρούχων που βρίσκεται σε χώρο του κοινόχρηστου καταλύματος.

Οι φίλοι της κοπέλας δεν μπορούσαν να την βγάλουν από τη συσκευή και έτσι η βοήθεια της πυροσβεστικής ήταν απαραίτητη. Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν περίπου 20 λεπτά συνολικά για να βγάλουν την φοιτήτρια από το στεγνωτήριο.

Η 21χρονη μετά το τέλος της περιπέτειάς της είπε αρχικά: «Σκέφτηκα ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να χωρέσω, αλλά αποφάσισα να το δοκιμάσω και είδα πως ήταν πιο εύκολο απ΄ όσο νόμιζα».

«Μόλις γύρισα και τους δύο γοφούς μου και σταύρωσα τα πόδια μου, συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να βγω. Αρχικά οι φίλοι μου με έκαναν να γελάσω, όμως στη συνέχεια όταν κατάλαβα πως κόλλησα ανησύχησα. Οπότε δεν ξέραμε τι άλλο να κάνουμε παρά να καλέσουμε την πυροσβεστική υπηρεσία. Σώζουν γάτες από δέντρα, οπότε ίσως θα μπορούσαν να σώσουν μαθητές από στεγνωτήρια», ανέφερε μεταξύ άλλων η Rosie Cole.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook