Φοιτητικό σπίτι: 7 τάσεις στη διακόσμηση που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σου

φοιτητικό-σπίτι-7-τάσεις-στη-διακόσμησ-1278317

Αν ξεκινάς τώρα το πανεπιστήμιο και πρέπει να μετακομίσεις σε φοιτητικό σπίτι, καλή σου τύχη!

Είναι πιθανότατα η πρώτη φορά που καλείσαι να διακοσμήσεις έναν χώρο και να κάνεις τη διαχείριση των χρημάτων σου, οπότε είναι λογικό να νιώθεις λίγο στρεσαρισμένος.

Ονειρεύεσαι έναν χώρο μοντέρνο, άνετο και πάνω απ’ όλα λειτουργικό;

7 interior design trends που μπορείς να αξιοποιήσεις στο νέο, φοιτητικό σου σπίτι. Επίλεξε 2-3 που ταιριάζουν στο προσωπικό σου στυλ.

Και επειδή η πανδημία προφανώς δεν έχει τελειώσει ακόμα, προτείνουμε να διαμορφώσεις τον προσωπικό σου χώρο, έτσι ώστε να σου εξασφαλίσει ένα ιδανικό περιβάλλον που θα σε εμπνέει καθημερινά!

Μη χάνεις χρόνο, τσέκαρέ τα παρακάτω!

1. Ζεστά, γήινα χρώματα

Το sandstone θα προσθέσει ένα coziness στο φοιτητικό σου σπίτι και είναι υπέροχο για όλον τον χρόνο. Το λαμπερό πορτοκαλί του φθινοπώρου συνδυάζεται τέλεια με άλλους ουδέτερους τόνους, όπως το γκρι και το χρώμα της άμμου.

2. Έπιπλα κατά παραγγελία και vintage décor

Λόγω της πανδημίας, επιθυμούμε χώρους που δεν είναι μόνο πιο λειτουργικοί, αλλά και πιο προσωπικοί. Συνεπώς, vintage, κατά παραγγελία, και πιο προσωποποιημένα οικιακά είδη είναι top τάση το φθινόπωρο του 2021.

3. Cozy υφάσματα και φυσικές υφές

Υπάρχει μια τάση την οποία φαίνεται να λατρεύουν όλοι οι σχεδιαστές: απίστευτα μαλακές και φυσικές υφές. Οι Sherpa κουβέρτες και άλλα χνουδωτά υφάσματα δίνουν ζεστασιά σε έναν χώρο. Για να αποκτήσεις αυτό το «cozy at home feel», πρόσθεσε μερικά πουφ ή μάλλινες κουβέρτες στον καναπέ σου.

4. Διαχωριστικό δωματίου

Η πανδημία άλλαξε σημαντικά τον τρόπο που βλέπουμε τα σπίτια μας. Η ανάγκη για ιδιωτικότητα και ηρεμία έχει πλέον πρωταρχική σημασία.

5. Κουζίνες Urban Cottage

Οι σκοτεινές παλέτες, τα λεκιασμένα ξύλα, οι statement βρύσες και ο εξοπλισμός κουζίνας δεν είναι μόνο πιο ξεχωριστά αλλά και πιο ανθεκτικά.

6. Layered υπνοδωμάτια

Οι σχεδιαστές επιδιώκουν να φέρουν layers άνεσης σε ολόκληρο το υπνοδωμάτιο αυτή τη σεζόν. Για παράδειγμα, αν έχεις ένα χαλί με σχέδια που είναι πολύ μικρό, πρόσθεσε ένα μεγαλύτερο από κάτω του σε ουδέτερο χρώμα.

7. Bring the Outdoors in

Η πανδημία μάς δίδαξε πολλά για το πόσο καλύτερη είναι η ζωή όταν καθόμαστε έξω. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως πρέπει να μετατρέψεις το σπίτι σου σε θερμοκήπιο. Αυτό μπορεί να σημαίνει να χρησιμοποιήσεις φυσικές ίνες (ρατάν, μπαμπού, ψάθα, ξύλο), υφάσματα (μαλλί, λινό, βαμβάκι), και να έχει το σπίτι σου όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικό φως γίνεται.

Πηγή: teen.queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook