Φώφη: Για την ηγεσία μας λόγο έχουν οι φίλοι και τα μέλη μας και όχι μέλη ή φίλοι άλλων κομμάτων

φώφη-για-την-ηγεσία-μας-λόγο-έχουν-οι-φ-1293141

Σκληρή απάντηση δίνει η Φώφη Γεννηματά στους αντιπάλους της για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, με αφορμή τις επικρίσεις που δέχεται για το Μητρώο Μελών και τις 5.000 υπογραφές που πρέπει να κατατεθούν.

Η κριτική απευθύνεται πρωτίστως προς τον Χάρη Καστανίδη, αλλά και τον Ανδρέα Λοβέρδο (περισσότερο) και τον Νίκο Ανδρουλάκη (λιγότερο) που στήριξαν τον πρώην υπουργό και βουλευτή Θεσσαλονίκης.

Εμμέσως πλην σαφώς η Φώφη Γεννηματά καλεί τον Χάρη Καστανίδη να υιοθετήσει την πρόταση Πρωτόπαπα και να εγγραφούν μέλη όσοι δεν είναι από εκείνους που έδωσαν την υπογραφή τους στο Χάρη Καστανίδη. Ταυτόχρονα διαμηνύει πως η απόφαση της ΚΠΕ για το θέμα δεν αλλάζει.

«Για την ηγεσία της παράταξης λόγο έχουν τα μέλη και οι φίλοι μας και όχι μέλη ή φίλοι άλλων κομμάτων», αναφέρει η Φώφη Γεννηματά.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΛΗ Ή ΦΙΛΟΙ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

Με μεγάλη πλειοψηφία, η Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής ενέκρινε χθες τις διαδικασίες ανάδειξης προέδρου σύμφωνα με την ομόφωνη εισήγηση της ΕΔΕΚΑΠ συμπεριλαμβάνοντας και μια σειρά τροποποιήσεων που προτάθηκαν από μέλη της ΚΠΕ.

Με την απόφαση αυτή διευκολύνονται οι υποψήφιοι για την συλλογή των 5000 υπογραφών υποστήριξης από υπάρχοντα μέλη του κόμματος ή νέα μέλη που θα γραφούν μέχρι την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων.

Έτσι τηρούνται οι καταστατικές διατάξεις (που έχουν ψηφιστεί ομόφωνα και από τους τέσσερις υποψηφίους στο Συνέδριο μας) και δεν αποκλείεται κανείς.

Εκείνο που αποκλείεται είναι να προτείνουν υποψηφίους μέλη ή φίλοι άλλων κομμάτων.»

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook