Φώφη Γεννηματά: Παίρνει εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» και θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή

φώφη-γεννηματά-παίρνει-εξιτήριο-από-τ-1298525

Mε θεραπευτική αγωγή θα αντιμετωπίσει την περιπέτεια της υγείας της, η Φώφη Γεννηματά, που εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» το βράδυ της Δευτέρας με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της κυρίας Γεννηματά, είναι πιθανό να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο σε λίγες ημέρες καθώς δεν θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής θα ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή και ανάλογα με τα αποτελέσματα οι γιατροί θα κρίνουν ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσουν για να αντιμετωπιστεί η υποτροπή της υγείας της.

«Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου», ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός την Τρίτη 12 Οκτωβρίου.

Φώφη Γεννηματά: Απέσυρε την υποψηφιότητά της για τις εκλογές του ΚΙΝΑΛ

Μετά την ανακοίνωση για το πρόβλημα υγείας της, η Φώφη Γεννηματά έκανε γνωστό πως αποσύρει την υποψηφιότητά της για τις εκλογές του κόμματος.

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής» έγραψε σε ανάρτησή της στα social media η κυρία Γεννηματά.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook