Φώφη: «Δεν είναι αποδεκτό υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ να αντιπολιτεύεται το κόμμα του»

φώφη-δεν-είναι-αποδεκτό-υποψήφιος-πρ-958039

Αιχμές για τους συνυποψήφιούς της στις εκλογές για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ απέναντι στην κυβέρνηση άφησε η Φώφη Γεννηματά.

Πιο συγκεκριμένα σε συνέντευξη που παραχώρησε στα ΝΕΑ ανέφερε «Δεν είναι αποδεκτό υποψήφιος πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής να αντιπολιτεύεται το κόμμα του και όχι την κυβέρνηση».

«Κάναμε τον κόσμο να νοσταλγεί και όχι να βρίζει το ΠΑΣΟΚ» τονίσε χαρακτηριστικά η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής που ύστερα από έξι χρόνια στο τιμόνι διεκδικεί εκ νέου την προεδρία του κόμματος. Και ξεκαθάρισε πως «το ΠΑΣΟΚ «θα είχε πνιγεί υπερχρεωμένο υπό το βάρος των επιθέσεων και των συκοφαντιών από τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ» και πως η ίδια πήρε «τα ρίσκα και το κόστος για την αναγκαία υπέρβαση (…). Χαίρομαι όμως όταν αυτοί που τα έλεγαν εμφανίζονται, έστω και όψιμα, έστω και για ψηφοθηρικούς λόγους, υπερασπιστές του. Ομως δεν μπορώ να μην αναδείξω ότι οι ίδιοι άνθρωποι που πυροβολούσαν το ΠΑΣΟΚ, σήμερα πυροβολούν το Κίνημα Αλλαγής».

Η Φώφη Γεννηματά άφησε πλέον σαφείς αιχμές για τους συνυποψηφίους της, λέγοντας πως «κανείς δεν θα συνεχίσει να πορεύεται κρυπτόμενος» και πως «δεν είναι αποδεκτό υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος να αντιπολιτεύεται το κόμμα του και όχι την κυβέρνηση Μητσοτάκη». «Κανείς δεν ξεγελάει τον κόσμο της παράταξης» τονίσε.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, μάλιστα, έθεσε ξεκάθαρα θέμα πολιτικού διακυβεύματος, λέγοντας πως «η μετατροπή της παράταξης σε πολιτικό παράρτημα άλλων κομμάτων θα μας οδηγήσει στη διάσπαση και την παρακμή». Ασκησε, παράλληλα, σκληρή κριτική τόσο στον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και στον Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας για τις «κεντρώες αυταπάτες» του πρώτου και τον «τυχοδιωκτισμό» του δεύτερου.

«Πρόκειται για τυχοδιωκτισμό. Νομίζουν ότι θα κερδίσουν κάτι μιμούμενοι τα χρώματα και τα συνθήματά μας. Μάταιο. Απλά εκτίθενται. Δείχνουν την πολιτική τους φτώχεια. Γιατί αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ, τον Ανδρέα, τις πολιτικές και το έργο μας. Τσίπρας και Μητσοτάκης συμπορεύονται στον μιμητισμό όπως έκαναν και με τις αποστασίες», ανέφερε, μεταξύ άλλων η Φώφη Γεννηματά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook