Focus: Ο επαναστάτης των Ελλήνων Τσίπρας προκαλεί τον Σόιμπλε

focus-ο-επαναστάτης-των-ελλήνων-τσίπρας-πρ-22056

fokus

Αίσθηση έχει προκαλέσει στα γερμανικά ΜΜΕ η συνάντηση Σόιμπλε-Τσίπρα η οποία είναι προγραμματισμένη για αύριο στο Βερολίνο.

Τα περισσότερα ΜΜΕ, όπως η Handelsblatt εστίασαν στις διαρροές από την εκπρόσωπο Τύπου του γερμανού υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ότι θέλει να συναντηθεί με τον Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να τον πείσει να στηρίξει τις μεταρρυθμίσεις.

Ωστόσο το Focus αναφέρεται σε μια διαφορετική εκδοχή. Σε εκτενές άρθρο του με τίτλο «Ο επαναστάτης των Ελλήνων Τσίπρας προκαλεί τον Σόιμπλε» αναφέρεται στην πολιτική άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, στις συνιστώσες, στις επιθέσεις Τσίπρα κατά της Μέρκελ και εκτιμούσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε τη συνάντηση προκειμένου να πείσει εκείνος τον Σόιμπλε!

Ας σημειωθεί ότι αυτό το άρθρο βρισκόταν στην πιο δημοφιλή είδηση της ιστοσελίδας του περιοδικού.

Το Focus είναι το περιοδικό που είχε δημοσιεύσει το πρωτοσέλιδο με την Αφροδίτη της Μήλου η οποία σήκωνε το μεσαίο δάχτυλο, την εποχή που όλοι στη Γερμανία στοιχημάτιζαν ότι η Ελλάδα θα φύγει από το ευρώ.

 

Πηγή: Focus: Ο επαναστάτης των Ελλήνων Τσίπρας προκαλεί τον Σόιμπλε | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/85590#ixzz2HqiJ9PQS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook