Φλόριντα: Κυνήγησαν την αρκούδα και άρχισαν να της… μουγκρίζουν για να σώσουν τον σκύλο τους

φλόριντα-κυνήγησαν-την-αρκούδα-και-άρ-1502021

Εντυπωσιακές ήταν οι αντιδράσεις μια γενναίας οικογένειας στη Φλόριντα όταν, πριν από λίγες μέρες, ο σκύλος τους βρέθηκε αντιμέτωπος με μια αρκούδα που τον κυνήγησε μέχρι την αυλή του σπιτιού τους.

Σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό WPLG, το εν λόγω περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα κοντά στην παραλιακή πόλη Ντέστιν και καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας που έχει εγκαταστήσει η οικογένεια στο σπίτι της.

Στα πλάνα που μετέδωσε το WPLG βλέπουμε αρχικά τη μητέρα της οικογένειας να βρίσκεται έξω στην αυλή, μιλώντας στο κινητό της. Ξαφνικά βλέπει το μικρόσωμο σκυλάκι της οικογένειας να τρέχει πανικόβλητο προς το μέρος της, ενώ το κυνηγά μια αρκούδα.

Όπως είναι φυσικό, η γυναίκα αρχίζει να ουρλιάζει και να φωνάζει του συζύγου της. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι αρχικά τρέχει η ίδια να σώσει τον σκύλο, χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όταν βγαίνει ο σύζυγός της από το σπίτι, εκείνη μπαίνει μέσα μαζί με τα δυο τους παιδιά (που είχαν βγει στην πόρτα για να δουν τι γίνεται) και με τον σκύλο που στο μεταξύ έχει επιστρέψει τρομαγμένος. Στη συνέχεια, ο άνδρας εμφανίζεται να… μουγκρίζει δυνατά, προκειμένου να φοβίσει το άγριο ζώο και να φύγει από την αυλή τους, κάτι που το πετυχαίνει σχετικά γρήγορα.

Το γενναίο ζευγάρι δήλωσε ότι ο σκύλος τους φοβάται πια να βγει έξω μετά τη συνάντησή του με την αρκούδα, ενώ και οι ίδιοι είναι πολύ επιφυλακτικοί όταν τα παιδιά τους τους ζητάνε να βγουν έξω για να παίξουν.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook