Flight School: Ένα «αλλιώτικο σχολείο» μας εκπαιδεύει σε όσα δεν μάθαμε, με σεβασμό στην ψυχή, το σώμα και το πνεύμα

flight-school-ένα-αλλιώτικο-σχολείο-μας-εκπαιδ-1059123

Αν έχετε ποτέ βρεθεί σε αυτό το αλλιώτικο, εναλλακτικό «σχολείο», γνωρίζετε πως δεν περιγράφεται εύκολα με λόγια…

Το «ευ ζην» του σύγχρονου ανθρώπου μέσα από τις Εναέριες Tέχνες, τις ολιστικές συνεδρίες, το μασάζ, τη γιόγκα, τα εξειδικευμένα σεμινάρια και τις πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις εναλλακτικών θεραπειών, έχει φέρει εδώ και 4 χρόνια στην πόλη των Χανίων το Flight School της Αριστέας – Αριάνας Πάντζου.

Η Αριάνα Πάντζου με τους 5 συνεργάτες της έχει δημιουργήσει έναν χώρο όπου θα βρείτε τμήματα για ενήλικες και παιδιά Aerial arts & Aerial dance Τheater αλλά και μαθήματα ενδυνάμωσης και ευλυγισίας για να θρέψετε, να ενδυναμώσετε και να εκφράσετε τις καλλιτεχνικές ανησυχίες σας σε ένα δημιουργικό, ασφαλές και ενθαρρυντικό περιβάλλον ανάπτυξης. Τα μαθήματα καθοδηγεί πιστοποιημένη καταρτισμένη προπονήτρια με εμπειρία πάνω από 10 έτη.

«Ο χώρος μας δημιουργήθηκε με σκοπό να θρέψει, θεραπεύσει, ανακουφίσει και ελευθερώσει τον σύγχρονο άνθρωπο μέσα από τις εκφραστικές παραστατικές τέχνες. Η εμπειρία του flight school είναι πολυδιάστατη, μιας και αντιλαμβανόμαστε και αφουγκραζόμαστε τον παλμό της εποχής και τον άνθρωπο σαν ένα πολυδιάστατο ον που έχει τεράστιες και πολυποίκιλες ανάγκες», μας λέει η κυρία Πάντζου.

Οι εγκαταστάσεις του flight school διαθέτουν χώρο για ολιστικές συνεδρίες όπως για παράδειγμα (ρεφλεξολογία, παραδοσιακό λεμφικό μασάζ προσώπου και σώματος, μασάζ βαθέως ιστού, hot stones, χαλαρωτικό μασάζ, ινδικό μασάζ κεφαλής, βεντούζες, αθλητικό μασάζ, πουγκιά, μασάζ εγκυμοσύνης, Ταυλανδέζικο κ.α). Πριν από κάθε συνεδρία λαμβάνεται ιστορικό, ενώ το μασάζ γίνεται από πιστοποιημένους έμπειρους ολιστικούς θεραπευτές.

Τα μαθήματα Yoga (Hatha yoga, Vinyasa, Gentle yoga, Yin Yoga, Νidra Ceremonies, Meditation) αλλά και η αγαπημένη Aerial Yoga καθοδηγούνται από πιστοποιημένη, αναγνωρισμένη και έμπειρη δασκάλα.

Ο χώρος διαθέτει ψυχολόγο με ειδικότητα στην αθλητική ψυχολογία, τόσο για ατομικές συνεδρίες όσο και μέσω ομαδικών τμημάτων αυτο-βελτίωσης φινλανδικού συστήματος, για παιδάκια από 5 ετών!

Επίσης, τα τελευταία τρία χρόνια, οργανώνονται πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις 300h για Spa Specialists, ενώ από τον Σεπτέμβριο θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον ολοκληρωμένο κύκλο εκπαίδευσης για ρεφλεξολόγους!

«Όπως καταλαβαίνετε το όραμα της ομάδα του flight schoolγια θεραπεία, ανακούφιση αυτό-βελτίωση, έκφραση είναι ζωτικής σημασίας και ο οδηγός για εμάς και τους συνεργάτες μας. Αγαπάμε και τιμάμε τον άνθρωπο, αφιερώνουμε χρόνο για να ακούσουμε τις ανάγκες σας. Έτσι όλες οι δραστηριότητές μέσα στη σχολή μας διακατέχονται από σεβασμό στην ψυχή, το σώμα και το πνεύμα σε έναν ασφαλή χώρο εμπιστοσύνης όπου αναπτύσσονται, μοιράζονται εκπαιδεύονται και ανακουφίζονται μικροί και μεγάλοι! Σας προ(σ)καλούμε να ζήσετε κι εσείς την εμπειρία…», μας λέει κλείνοντας η υπεύθυνη του flight school.

Διεύθυνση:  Ελευθερίας 83, Πασακάκι, Τηλέφωνο:  2821079806

Facebook:  https://www.facebook.com/flightschoolchania/?ref=bookmarks

Website:  https://flight-school.gr/

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook