Φίλης για τράπεζα θεμάτων: «Νέο επιτελικό φιάσκο – Η Κεραμέως παρέδωσε μια καταστροφική παρουσία»

φίλης-για-τράπεζα-θεμάτων-νέο-επιτελ-1480435

«Η κυρία Κεραμέως αντί για υπουργείο παρέδωσε στον υπηρεσιακό υπουργό μιας διαλυτική και καταστροφικής για την εκπαίδευση παρουσία», δηλώνει ο Ν. Φίλης για το φιάσκο με την Τράπεζα Θεμάτων

Για «νέο επιτελικό φιάσκο» κάνει λόγο ο πρώην υπουργός Παιδείας και υποψήφιος βουλευτής Α’ Αθηνών Νίκος Φίλης, αναφορικά με την αδυναμία Διευθυντών και εκπαιδευτικών για να μπουν στην Τράπεζα Θεμάτων (Τ.Θ.Δ.Δ) για να κληρώσουν, όπως ορίζει η νομοθεσία, τα θέματα των ενδοσχολικών εξετάσεων.

Αναλυτικά η δήλωση του Ν. Φίλη:

«Πτώση» της Τράπεζας Θεμάτων – αναβολές εξετάσεων: νέο… επιτελικό φιάσκο στο υπουργείο Παιδείας 

Για το σημερινό νέο «επιτελικό» φιάσκο του υπουργείου Παιδείας με το blackout της Τράπεζας Θεμάτων, υπεύθυνη είναι η κυβέρνηση της ΝΔ και προσωπικά η κυρία Κεραμέως.

Από το πρωί η Τράπεζα Θεμάτων έχει «πέσει» και οι διευθυντές Λυκείων και οι εκπαιδευτικοί είναι αδύνατο να αντλήσουν θέματα και να τα κληρώσεων για τη διενέργεια των εξετάσεων.

Σε πανικό ο υπηρεσιακός υπουργός Παιδείας κ. Κίττας συστήνει… «υπομονή».

Άγνωστο πού είναι και τι πράττει ο εκλεκτός της τ. υπουργού Παιδείας στο ΙΕΠ και υπεύθυνος για τη λειτουργία της Τράπεζας Θεμάτων, κ. Αντωνίου. Κατόρθωσε επιτέλους να γυρίσει το ρολόι της εκπαίδευσης πίσω στο 2014, όπως ήταν το διακηρυγμένο όραμά του! Ας περιμένουν τώρα οι εκπαιδευτικοί μαζί με μερικές δεκάδες χιλιάδες μαθήτριες και μαθητές στις αίθουσες.

Η κυρία Κεραμέως έφυγε και αντί για υπουργείο παρέδωσε στον υπηρεσιακό υπουργό τα αποτελέσματα μιας διαλυτικής και καταστροφικής για την εκπαίδευση παρουσίας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook