Φιλέλληνες και Εναλλακτικοί οι Αυστριακοί τουρίστες έρχονται στην Κρήτη | Photos

φιλέλληνες-και-εναλλακτικοί-οι-αυστρ-797222

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Ferien-Messe 2019», που πραγματοποιείται στη Βιέννη της Αυστρίας από τις 10 έως τις 13 Ιανουαρίου, συμμετέχει η Περιφέρεια Κρήτης.

Η «Ferien-Messe», στην οποία λαμβάνουν μέρος σχεδόν 1000 εκθέτες από 70 χώρες του κόσμου θεωρείται ως η σημαντικότερη Έκθεση Γενικού Τουρισμού της Αυστρίας, με πάνω από 150.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.Την Περιφέρεια Κρήτης εκπροσωπεί ο Αντιπεριφερειάρχης, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Κώτσογλου ο οποίος σε δηλώσεις τόνισε:

«Τα τελευταία χρόνια, η Περιφέρεια Κρήτης, επιχειρεί και προσεγγίζει με επιτυχία το «φράγμα» των 5.000.000 επισκεπτών, που ελπίζουμε σύντομα να σπάσει. Παράλληλα, η Κρήτη κάνει μια σπουδαία, συνεχώς ανοδική προσπάθεια, ώστε παράλληλα με το μοντέλο «Ήλιος και θάλασσα» που μας συνόδευσε χρόνια, να περάσει στην ανάδειξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού που διαθέτει, περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή της Μεσογείου.

Στην προσπάθειά της αυτή, η Αυστριακή αγορά δείχνει να είναι απόλυτα συμβατή. Οι Αυστριακοί ως επισκέπτες είναι φυσιολάτρες, είναι εναλλακτικοί, είναι περιηγητές, ορειβάτες και αναρριχητές, εκτιμούν την Κρητική Διατροφή και την κουλτούρα της Κρήτης.

Η ανοδική εικόνα της έκθεσης Ferien-Messe είναι ενδεικτική του ότι από την έκθεση αυτή και την Αυστρία έχουμε να προσδοκούμε θετικά στοιχεία για την φετινή σαιζόν, όπου τόσο η Κρήτη όσο και η Ελλάδα γενικότερα θα πρέπει να παλέψει πολύ για μια ακόμα ανοδική χρονιά.»zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook