Φεύγει από την Ελλάδα η Ολλανδή δημοσιογράφος – Δέχθηκε επίθεση με πέτρα

φεύγει-από-την-ελλάδα-η-ολλανδή-δημοσι-1319402

Συνέντευξη στην ολλανδική ιστοσελίδα destentor.nl έδωσε η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ, στην οποία αποκάλυψε ότι δέχθηκε επίθεση με πέτρα μετά το περιστατικό στο Μαξίμου και πως το ολλανδικό ΥΠΕΞ, η ολλανδική πρεσβεία και η ολλανδική Ένωση Δημοσιογράφων της ζήτησαν να εγκαταλείψει τη χώρα.

Η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ έκανε γνωστό στην ολλανδική ιστοσελίδα, destentor.nl, πως δέχθηκε επίθεση με πέτρα μετά το περιστατικό στο Μέγαρο Μαξίμου ανάμεσα στην ίδια και τον Κυριάκο Μητσοτάκη από κάποιον που την αποκάλεσε ως «Τουρκάλα πόρνη» και «κατάσκοπο των Τούρκων», λέγοντάς παράλληλα να φύγει να πάει στο Ερντογάν.

Η Ολλανδή δημοσιογράφος αποκάλυψε επίσης πως το ολλανδικό υπουργείο Εξωτερικών, η ολλανδική πρεσβεία και η ολλανδική Ένωση Δημοσιογράφων της ζήτησαν να εγκαταλείψει τη χώρα.

«Με συμβούλευσαν να εγκαταλείψω την Ελλάδα», είπε η Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ και αναφέρθηκε στην επίθεση που δέχθηκε. «Επέστρεφα σπίτι μου από ένα μαγαζί σε ένα σκοτεινό δρόμο όταν ένας άνδρας μου πέταξε μία πέταξε μία πέτρα στο κεφάλι. Με αποκάλεσε Τουρκάλα πόρνη και κατάσκοπο των Τούρκων και μου είπε να πάω στον Ερντογάν. Η πέτρα χτύπησε το μέτωπό μου. Μετά έτρεξα πολύ γρήγορα να πάω στο σπίτι μου. Αυτό ήταν ένα σοκ. Υπάρχει ακόμη ένα διαδικτυακό κυνήγι μαγισσών», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μπέουχελ υποστήριξε, επίσης, ότι δεν προστατεύεται από τις ελληνικές Αρχές, αλλά λαμβάνει υποστήριξη από δημοσιογραφικούς οργανισμούς όπως το ολλανδικό NVJ. «Δεν μπορώ να περπατήσω μόνη μου, δεν μπορώ να φορέσω το κόκκινο καπέλο μου», τόνισε μεταξύ άλλων.

Στη συνέντευξή που παραχώρησε αναφέρθηκε και στους σημερινούς εορτασμούς για τη 17 Νοέμβρη λέγοντας μάλιστα πως «Το κόκκινο καπέλο μου έγινε σύμβολο. Σήμερα στην πορεία για τη 17 Νοέμβρη κάποιοι θα φορέσουν κόκκινο καπέλο».

Η ιστοσελίδα nu.nl, στην οποία επίσης έδωσε συνέντευξη η Ολλανδή δημοσιογράφος, ανέφερε ότι για λόγους ασφαλείας δεν θέλει να ανακοινώσει πότε θα φύγει.

«Ήθελα να πετάξω στην Ολλανδία την επόμενη εβδομάδα για να κανονίσω κάποια διοικητικά ζητήματα, αλλά αυτό πήγε πιο μπροστά. Τότε με συμβούλεψαν να φύγω από την Ελλάδα το συντομότερο δυνατό», είπε αλλά θα επιστρέψει σίγουρα. «Μάλλον θα μου κάνουν τη ζωή αδύνατη. Όμως η ζωή μου είναι εδώ και έχω σημαντική δουλειά να κάνω εδώ», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ieidiseis.gr

2 thoughts on “Φεύγει από την Ελλάδα η Ολλανδή δημοσιογράφος – Δέχθηκε επίθεση με πέτρα

  1. Τον 23χρονο Αφγανό, το toy boy που λένε οι μορφωμένοι, θα τονε πάρει μαζί τση, η θα τονε αφήσει στην Ύδρα, για απελαση, που τον είχε σπιτωμένο;

  2. Νικ. Παρ. φυσικά και θα τον πάρει μαζί της. Μην στεναχωριέσαι όμως εσύ προτιμάς τον Κούλη αφού, και αυτόν μην ανησυχείς δεν πρόκειται να στον πάρει, πάλι καλά που δεν έχετε ίδια γούστα να είχαμε και άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook