Ferrari του 1,5 εκατομμυρίου πέφτει από φορτηγό! | Video

ferrari-του-15-εκατομμυρίου-πέφτει-από-φορτηγ-1269188

Λίγο πριν φτάσει στα χέρια του κατόχου του, το ιταλικό supercar… προσγειώθηκε με σφοδρότητα στο έδαφος

Φανταστείτε το συγκεκριμένο σενάριο: Έχετε παραγγείλει μια Ferrari σε αστρονομική τιμή, κάνατε μήνες υπομονής μέχρι να φτάσει η ημέρα της παράδοσης, και λίγο πριν παραλάβετε το κλειδί της την βλέπετε να… γκρεμοτσακίζεται πέφτοντας από το φορτηγό που τη μετέφερε.

Αυτό ακριβώς συνέβη πριν από λίγες μέρες με μια ολοκαίνουρια Ferrari SF90 Stradale, η οποία δεν κατάφερε να φτάσει σώα στα χέρια του ιδιοκτήτη της, στη Βραζιλία.

Σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου βλέπουμε την πανίσχυρη plug-in υβριδική καλλονή να βρίσκεται πάνω στις ράμπες φόρτωσης του φορτηγού που είχε επωμιστεί την παράδοση στον κάτοχό της. Ακριβώς δίπλα είναι και ένας υπάλληλος της μεταφορικής εταιρείας που διευθετεί τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την εκφόρτωση.

Αίφνης, και προς έκπληξη όλων των παριστάμενων, οι μπάρες καταρρέουν με την κίτρινη Ferrari να προσγειώνεται άγαρμπα στο οδόστρωμα, και να υφίσταται κάποιες ζημιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ιταλικό supercar είχε παραγγελθεί από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο μιας μεγάλης εταιρείας παροχών υγειονομικής περίθαλψης που εδρεύει στη Βραζιλία.

Μάλιστα, ο… παραλίγο ιδιοκτήτης της SF90 Stradale είχε προσθέσει σωρεία προαιρετικών συστημάτων και τεχνολογιών, γεγονός που σε συνδυασμό με την υψηλή φορολογία στη χώρα, εκτόξευσε την τελική τιμή του συγκεκριμένου αυτοκινήτου στο 1,5 εκ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η SF90 Stradale ενσωματώνει έναν διπλοτούρμπινο 8κύλινδρο βενζινοκινητήρα 4.000 κ.εκ. των 800 PS, πλαισιωμένο από τρεις ηλεκτροκινητήρες που συνδράμουν με 220 PS για να εκτοξεύσουν τη συνδυαστική ισχύ στα 1.000 άλογα και τη ροπή στα 800 Nm.

Ακολουθεί το βίντεο:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bav Majithia (@bhp)

newsauto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook