Φαβορί και φέτος για MVP ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

φαβορί-και-φέτος-για-mvp-ο-γιάννης-αντετο-1040476

Το φορμάτ είναι ίδιο με πέρσι. Οι 24 πρώτοι της ψηφοφορίας μπήκαν στην διαδικασία διαχωρισμού, με αρχηγούς τον Λεμπρόν Τζέιμς και τον Κέβιν Ντουράντ (δεν θα αγωνιστεί). Θα παιχτούν κανονικά οι τρεις πρώτες περίοδοι, ενώ η τέταρτη δεν θα έχει χρονικό περιορισμό και θα κριθεί στο ποια ομάδα θα φτάσει πρώτη το όριο των πόντων που θα διαμορφωθεί βάσει των τριών πρώτων.

Η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς έχει τον πρώτο λόγο, κάτι που φαίνεται και από το 1,57 στην απόδοση νίκης. Ο αρχηγός των Λέικερς επέλεξε για συμπαίκτες τους Αντετοκούνμπο, Κάρι, Γιόκιτς και Ντόντσιτς, δημιουργώντας μία πεντάδα που προκαλεί τρόμο! Όχι ότι η team Ντουράντ πάει πίσω, όμως δίχως τον αρχηγό της μοιάζει ένα «κλικ» πίσω.

Το All Star Game παίζει με σούπερ αποδόσεις

Εμείς στηρίζουμε το δικό μας παιδί, Γιάννη Αντετοκούνμπο, για το βραβείο του MVP. Ο διεθνής φόργουορντ παίρνει πάντα στα σοβαρά το συγκεκριμένο ματς, δίπλα του θα έχει φέτος τον Λεμπρόν (τον διάλεξε στο Νο.1) και εφόσον κερδίσει η ομάδα τους, πιστεύουμε πως θα αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης. Αυτό… μαρτυρούν και οι αποδόσεις, με τον «Greek Freak» να παίζει στο 4,00.

Πέρα από το All Star που αποτελεί την κορύφωση του εορταστικού τριημέρου, προηγούνται οι υπόλοιποι διαγωνισμοί από τους οποίους προκύπτει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων.

Στα τρίποντα, ο Στεφ Κάρι του 41,1% φέτος δικαίως προσφέρεται σε τιμές φαβορί και θα τον στηρίξουμε. Ο αρχηγός και ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς έχει πετύχει τα περισσότερα τρίποντα έως τώρα στην κανονική διάρκεια του NBA (169). Πέραν τούτου, έχει το «know how», κερδίζοντας τον τίτλο το 2015!

Στα καρφώματα, η κατάσταση είναι αμφίρροπη. Ο εντυπωσιακός φόργουορντ των Νικς, Όμπι Τόπιν, βάσει αποδόσεων λογίζεται ως φαβορί. Το προβάδισμα στον διαγωνισμό δεξιοτήτων βρίσκεται στην πλευρά του Λούκα Ντόντσιτς, ενώ στον αγώνα των Rising Stars, Team USA και… ξερό ψωμί!

Πηγή: sportfm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook