Φαρσέρ «πέθανε» τον Αντώνη Σαμαρά με δημοσίευση στο twitter

φαρσέρ-πέθανε-τον-αντώνη-σαμαρά-με-δ-616531

Ο Ιταλός φαρσέρ… ξαναχτύπησε. Τελευταίο του “θύμα” ευτυχώς στο… φανερά διαταραγμένο του μυαλό, ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αντώνης Σαμαράς.

Κατά την προσφιλή του τακτική, δημιούργησε ψεύτικο λογαριασμό με το όνομα του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρστου, μέσα από τον οποίο ανακοίνωνε την είδηση του «θανάτου» του Αντώνη Σαμαρά στα αγγλικά.

«ΕΠΕΙΓΟΝ. Η ελληνική κυβέρνηση λαμβάνει τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Μια επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να εκδοθεί σύντομα» γράφει από τον ψεύτικο λογαριασμό ο Ιταλός φαρσέρ.

Προφανώς ο λογαριασμός αυτός ήταν ψεύτικος, μιας και ο κ. Σκέρτσος διαθέτει ήδη επίσημο λογαριασμό στο Twitter με διαφορετικό Username από αυτό που χρησιμοποίησε ο ιταλός φαρσέρ για την μακάβρια φάρσα του.

Ωστόσο, ο πρώην πρωθυπουργός χαίρει άκρας υγείας, ευτυχώς.

Τελευταίο θύμα του φαρσέρ ήταν ο Πορτογάλος υπουργός Οικονομικών, Ζοάο Λεάο και ένα fake tweet περί θανάτου πρώην επικεφαλής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι.

Όπως προαναφέραμε, δεν είναι η πρώτη φορά που «πεθαίνει» μέσω ψευδούς λογαριασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάποιον διάσημο. Πριν περίπου έναν χρόνο, ο ίδιος, είχε δημιουργήσει λογαριασμό της πρώην υπουργού Πολιτισμού Μυρσίνης Ζορμπά και είχε ανακοινώσει το «θάνατο» του γνωστού Έλληνα σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά.

Άλλα θύματα του εν λόγω «φαρσέρ» ήταν ο Πάπας, ο Φιντέλ Κάστρο, ο Πέδρο Αλμοδοβάρ, ο Κάρολος Παπούλιας, ο Ράτκο Μλάντιτς.

Μάλιστα, το 2012 μια ψευδής ανάρτηση τον «θάνατο» του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ, ήταν αρκετή για να προκαλέσει άνοδο στις τιμές του πετρελαίου…

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook