Φάρμα: Στράτος Τζώρτζογλου και Μιχάλης Ιατρόπουλος σε εξωφρενικό καβγά

φάρμα-στράτος-τζώρτζογλου-και-μιχάλη-1204292

Η μεγαλύτερη στιγμή έντασης στη Φάρμα μέχρι τώρα, είναι αυτή που θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Ο Στράτος Τζώρτζογλου και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος μπλέκονται σε έναν καβγά εκτός ορίων, με αφορμή τι λάθος βίδες…

Μέρος του διαλόγου μεταξύ των δύο ηθοποιών, είχε ως εξής:

Μιχάλης: Δεν φτιάχνεις, χαλάς… Κάνε ό,τι θες, τι να σου πω; Κάνε ό,τι σου κόβει…

Στράτος: Εντάξει, δεν πειράζει, Θα μάθω.

Μιχάλης: Για να μάθεις πρέπει να ακούς ρε Στράτο… Σου έδωσα σαφείς εντολές. Δεν ξέω πού το ονειρεύτηκες…

Στράτος: Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

Μιχάλης: Αν δεν μπορείς, μην κάνεις δουλειές. Δεν σου ξαναδείχνω τίποτα. Σου έδειξα ακριβώς τι να κάνεις κι εσύ έκανες ότι σου κατέβηκε.

Στράτος: Μη μου πάρεις το κεφάλι τώρα, σε παρακαλώ. Μην το κάνεις τόσο θέμα. Ερωτήσεις κάνω Μιχάλη μου, μη φωνάζεις σε παρακαλώ! Προσπαθώ να βοηθήσω!

Μιχάλης: Άστο καλύτερα!

Στράτος: Εντάξει το αφήνω.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου, στη συνέχεια, αναφερόμενος στο περιστατικό, κατά τη διάρκεια συνομιλίας του με τον Θανάση Πάτρα, έγινε και πάλι έξαλλος, προειδοποιώντας:

«Όποιος μου ξαναμιλήσει άσχημα, ντύνομαι κι έφυγα. Τέλος! Τέλος! Τέλος! Και θα το πω και στον Σάκη και παντού. Εγώ δεν ήρθα για να με προσβάλει κανείς εδώ. Κανείς δεν με έχει προβάλει στη ζωή μου! Κανείς! Γιατί θα αρχίσουμε να προσβάλουμε ο ένας τον άλλον εδώ μέσα, θα γίνει χάος! Όποιος θέλει να μιλήσει με ευγενικό τρόπο, αλλιώς όλοι μπορούμε να φωνάξουμε εδώ μέσα».

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook