Φάρμα spoiler: Οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας που κανείς δεν περίμενε

φάρμα-spoiler-οικειοθελής-αποχώρηση-παίκτρ-1193668

Σε αποσπάσματα από το επόμενο επεισόδιο της «Φάρμας» που προβλήθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» (17/03) είδαμε ότι οι παίκτες φαίνεται ότι έχουν αρχίσει να ενοχλούνται πολύ από τη συμπεριφορά της αγρότισσας Μαρίας Μιχαλοπούλου, την οποία το τηλεοπτικό κοινό γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων GNTM. Ειναι αναιδής και προσβλητική και όπως αναφέρει το νέο ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό». Οι συμπαίκτες της Φάρμας δεν την αντέχουν και η παίκτρια έχει απομονωθεί συντροφιά με το σκυλάκι του ριάλιτι.

Το νέο ριάλιτι του ANT1 «Η Φάρμα» έκανε πρεμιέρα την προηγούμενη εβδομάδα και στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να δούμε – σύμφωνα με τη Φαίη Σκορδά θα γίνει μια οικειοθελής αποχώρηση. Οι παρουσιαστές απέφυγαν να ανακοινώσουν το όνομα του παίκτη που αποφάσισε να αποχωρήσει. Ωστόσο, πρόκειται για κάποιον από τους επώνυμους συμμετέχοντες και σύμφωνα με τον Γιώργο Λιάγκα: «απ’ ό,τι καταλάβαμε είναι γυναίκα»

Η εκπομπή έδειξε και αποκλειστικά πλάνα από το επόμενο επεισόδιο όπου Στράτος Τζώρτζογλου και Μιχάλης Ιατρόπουλος, δύο από τις πιο «ισχυρές» προσωπικότητες από τους επώνυμους του σπιτιού έχουν μία συζήτηση που μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Οι νέοι αγρότες κάνουν ένα τραγικό λάθος με τη σκάλα και η νέα αποστολή φέρνει νέους μπελάδες.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook