Φάρμα: Ο νικητής που κέρδισε το έπαθλο των 100.000 ευρώ και όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό

φάρμα-ο-νικητής-που-κέρδισε-το-έπαθλο-τ-1382009

Η “Φάρμα” ολοκληρώθηκε και τη νύχτα της Κυριακός προβλήθηκε ο μεγάλος τελικός από τον οποίο αναδείχθηκε ο νικητής που κέρδισε τα 100.000 ευρώ.

6 φιναλίστ στη μάχη του Μεγάλου Τελικού. 6 αγωνίσματα στο κυνήγι για το Έπαθλο. 17 πρώην παίκτες στην… κάλπη για τον Μεγάλο Νικητή. Δύσκολες δοκιμασίες, δύναμη, αντοχή, στρατηγική.

Με έναν τελικό που τα είχε όλα, αγωνία, συγκίνηση, αλλά και χαρούμενες στιγμές, η «Φάρμα» έκλεισε τις πόρτες της. Έπειτα από 6 αγωνίσματα και την ψηφοφορία των υπόλοιπων παικτών, ο Νεόφυτος Ηλίας νίκησε τον Κωνσταντίνο Κουτσαβάκη και κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΗΛΙΑ: 85 (ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ) – 20 (ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ)

ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΗΣ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ) 95 (ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ) – 10 (ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ)

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΝΤΖΟΣ: 55 (ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ) – 25 (ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ)

ΦΑΝΗ ΧΑΛΚΙΑ: 60 (ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ) – 20 (ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ)

ΜΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ: 55 (ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ) – 0 (ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ)

ΑΣΤΡΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ – Τραυματίστηκε και αποχώρησε μετά το 3ο αγώνισμα

Ποιος είναι ο μεγάλος νικητής στη Φάρμα

Ο Νεόφυτος έχει καταγωγή από την Τσεχία και την Κύπρο, όπου και μεγάλωσε. Στα 19, πήγε για σπουδές στην Αθήνα ως Τοπογράφος στο ΕΜΠ. Μετά από ένα χρόνο λόγω απεργιών, πήγε για ένα εξάμηνο στην Αγγλία για να εργαστεί στο μαγαζί του αδερφού μου, όπου συνεχίζει να μένει μέχρι και σήμερα. Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με το γυμναστήριο και το κολύμπι. Επίσης, απολαμβάνει την ηλεκτρονική μουσική και γι’ αυτό σκοπός του είναι τα επόμενα δύο χρόνια να ταξιδέψει και να ζήσει την εμπειρία των μεγάλων μουσικών φεστιβάλ της Ευρώπης, αλλά και της Αμερικής.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook