Φάρμα: Η Μαρία Φραγκάκη «δίνει στεγνά» όσους έχουν στρατηγική στο ριάλιτι | Video

φάρμα-η-μαρία-φραγκάκη-δίνει-στεγνά-1205151

«Δεν πιστεύω πως η Κυριακή θα κρατήσει χαμηλά την μπάλα, έχει μια έπαρση και της το χτίζουν οι υπόλοιποι είναι η αλήθεια. Το χτίζει και ο Σάκης» τονίζει η Μαρία Φραγκάκη.

Στο πλατό του «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Φραγκάκη το πρωινό της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει την παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου και να πουν τα πάντα για τη «Φάρμα» του ΑΝΤ1. Η γοητευτική δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός ανέφερε, μάλιστα, τους παίκτες που έχουν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης με στρατηγική.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, η Μαρία Φραγκάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «στρατηγικές και σχέδια καταστρώνονται ψιθυριστά… Φυσικά και ξέρουμε ότι ακουγόμαστε γιατί φοράμε μικρόφωνα και υπάρχουν κάμερες παντού, απλά καμιά φορά το ξεχνάμε και έχουμε την εντύπωση ότι μιλάμε μεταξύ μας γιατί δεν έχουμε ούτε άνθρωπο απέναντι μας».

«Προσωπικά δεν βρίσκω καμία στρατηγική από μέρους του Θανάση (σ.σ. Πάτρα) στο παιχνίδι. Αυτό είναι σίγουρα στην άλλη ομάδα. Στρατηγική έχει ξεκάθαρα ο Μπίλι, η Κυριακή και ο Ντούπη» πρόσθεσε η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός. «Η Κυριακή ακολουθεί, νομίζω, δεν είναι ο εγκέφαλος».

«Δεν πιστεύω πως η Κυριακή θα κρατήσει χαμηλά την μπάλα, έχει μια έπαρση και της το χτίζουν οι υπόλοιποι είναι η αλήθεια. Το χτίζει και ο Σάκης, να τα λέμε και αυτά».

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook