Φάρμα: Αποχώρησε… νύχτα από το ριάλιτι ο Τάσος Ξιαρχό – “Τέλος τα αγελαδινά μαστάρια, τέλος οι κοπριές” | Video

Επιβεβαιώθηκαν τα σπόιλερ των προηγούμενων εβδομάδων που ήθελαν τον χορογράφο να αποχωρεί νωρίς

Ξαφνικές αλλαγές είχαμε το βράδυ του Σαββάτου στη Φάρμα με μια οικειοθελή αποχώρηση. Μετά την επιστροφή του Μιχάλη Ιατρόπουλου στην αρχή του επεισοδίου λίγη ώρα αργότερα ο Τάσος Ξιαρχό επιβεβαιώνοντας τα σπόιλερ προηγούμενων εβδομάδων που τον ήθελαν να αποχωρεί οικειοθελώς αποφάσισε να εγκαταλείψει το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Επιστρέφοντας στο σπίτι, από κάποια νυχτερινή εργασία, ο χορογράφος δήλωσε στους συμπαίκτες του πως «φεύγω! Έγινε ένα θέμα… Έχω ένα θέμα γενικά… Έγινε κάτι και πρέπει να φύγω. Αυτό. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο. Είναι σοβαρό. Πρέπει να πάω, πρέπει να φύγω».

«Δεν είναι απόφαση. Είναι ένα σύνολο προβλημάτων που έχω και πρέπει να φύγω» πρόσθεσε ο Τάσος Ξιαρχό για να συμπληρώσει με σαφήνεια στην κάμερα: «Η Φάρμα τέλος για τον Ξιαρχό! Τον Ξιαρχο-γιαννόπουλο! Πολλές φορές τυχαίνει να μου προκύψει μια εγκεφαλική κάκωση και να πω ξαφνικά τέλος και απλά το κάνω. Δεν έχει λόγο και γιατί συμβαίνει αυτό ακριβώς. Απλά συμβαίνει. Έτσι είμαι».

«Ούτε έκατσα να κλαφτώ ούτε έκατσα να πω τα προβλήματα της ψυχής μου. Νομίζω ότι πολύ απλά, τέλος τα αγελαδινά μαστάρια, τέλος οι κοπριές, τέλος όλα».

Ζητώντας τη βοήθεια της φίλης του, Μαρίας Μιχαλοπούλου, ο Τάσος Ξιαρχό μάζεψε τα πράγματα του και αποχώρησε… νύχτα από την Φάρμα του ΑΝΤ1!

Πηγή: zappit.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Προηγούμενο άρθροΠέντε συμβουλές για να αποτρέψετε τους αδερφικούς καβγάδες
Επόμενο άρθροΧάρης Καστανίδης: Να επιστρέψει το όνομα ΠΑΣΟΚ και ο πράσινος ήλιος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ