«Φάουλ» Πολάκη που ανέβασε φωτογραφία από τραπέζι με φίλους – Επίθεση από τη Νέα Δημοκρατία

φάουλ-πολάκη-που-ανέβασε-φωτογραφί-1132387

Ο Παύλος Πολάκης έκανε μια ανάρτηση στην οποία υπήρχε φωτογραφία με τον ίδιο να  τρώει σε φιλικό σπίτι στα Χανιά δίνοντας λαβή στη Νέα Δημοκρατία να μιλά για «παράνομη πράξη» και να ζητά από τον Αλ. Τσίπρα «να διαγράψει τον κ. Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ».

Την ίδια ώρα που πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  σε συνέντευξή του στο STAR, σχολίασε πως «η ανάρτηση ήταν λάθος» αλλά η εξήγηση που ακολούθησε κρίθηκε «επαρκής». Ο Παύλος Πολάκης, μετά την αρνητική δημοσιότητα που πήρε η ανάρτησή του, ενημέρωσε πως είναι με τεστ Pcr αρνητικός για τον κορονοϊό και επιτέθηκε «στα τρολ» που «κάνουν φασαρία για να καλύψουν την αισχρή αποτυχία της διαχείρισης του Μητσοτάκη για την πανδημία».

Σήμερα στα Χανια μετά από δυο χειρουργεία στο σπίτι του αγαπημένου φίλου και συντρόφου του Γιάννη του Λουφαρδακη και…

Δημοσιεύτηκε από Παυλος Πολακης στις Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020

Παράλληλα δείχνουν να υπάρχουν οκτώ άτομα συνολικά στο τραπέζι, γεγονός που συμβαίνει σε αρκετές πολυμελείς οικογένειες και όχι μόνο, όμως η δημοσιοποίηση του γεγονότος είναι αυτή που «βαραίνει» τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, αφού έδωσε αφορμή για σχόλια από το απέναντι στρατόπεδο, με κυβερνητικά ΜΜΕ να τον χαρακτηρίζουν μέχρι και… «αρχηγό των ψεκασμένων».

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

One thought on “«Φάουλ» Πολάκη που ανέβασε φωτογραφία από τραπέζι με φίλους – Επίθεση από τη Νέα Δημοκρατία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook