Φανάρια και πάλι στην Εθνική οδό στα Χανιά: Δείτε σε ποιο σημείο γίνεται εκ περιτροπής η κυκλοφορία | Photos

φανάρια-και-πάλι-στην-εθνική-οδό-στα-χα-947164

Εκ περιτροπής πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική οδό στα Χανιά, από το Σάββατο, με την άσφαλτο να έχει οριοθετηθεί από φωτεινές ενδείξεις και σηματοδότες (φανάρια).

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται και έχουν προκαλέσει την εκ περιτροπής κίνηση των οχημάτων, δεν αφορούν σε εργασίες για τον ΒΟΑΚ -όπως θα μπορούσε να σκεφτεί κανείς-, αλλά εξυπηρετούν στη διαδρομή του καλωδίου ηλεκτρικής διασύνδεσης της Κρήτης με την Πελοπόννησο, που στη χερσαία πορεία του από τα Νωπήγεια στην Ξυλοκαμάρα, θα χρησιμοποιεί και ένα μεγάλο τμήμα της Εθνικής οδού.

Δείτε εδώΣτην τελική ευθεία η ηλεκτρική διασύνδεση Κρήτης-Πελοποννήσου | Και από τον ΒΟΑΚ θα περνάει το καλώδιο | Photos-Video

Συγκεκριμένα, οι πρώτες εργασίες που αναμένεται να ξεκινήσουν για τη διαδρομή του καλωδίου, αφορούν στο κομμάτι μεταξύ των κόμβων Βαμβακόπουλου και Γαλατά, ενώ για το τμήμα αυτό η κυκλοφορία θα γίνεται εναλλάξ στα δυο αντίθετα ρεύματα, με τη χρήση φωτεινών σηματοδοτών (φανάρια).

Σύμφωνα με τις προβλέψεις των υπευθύνων για το έργο, μετά το πέρας των εργασιών σε κάθε κομμάτι τα συνεργεία θα προχωρούν στο επόμενο, ενώ οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν περίπου εντός του 8μήνου, εκτός απρόοπτων εξελίξεων.

zarpanews.gr

One thought on “Φανάρια και πάλι στην Εθνική οδό στα Χανιά: Δείτε σε ποιο σημείο γίνεται εκ περιτροπής η κυκλοφορία | Photos

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook