Φαίη Σκορδά: Τι αποφασίστηκε στη συνάντηση της με τον ΣΚΑΪ – Tι θα γίνει με την αλλαγή της ώρας και το ενδεχόμενο βραδινής εκπομπής

φαίη-σκορδά-τι-αποφασίστηκε-στη-συνάν-1499347

Η πολυαναμενόμενη πρώτη συνάντηση ανάμεσα στη Φαίη Σκορδά και στελέχη του ΣΚΑΙ για την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Η συζήτηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και οι δύο πλευρές συζήτησαν πολλά και το ενδεχόμενο αλλαγής της ώρας.

Πιο συγκεκριμένα, από πλευράς ΣΚΑΙ προτάθηκε στη Φαίη Σκορδά η μετακίνηση του «Πρωινό μας» στη ζώνη 12:00 – 14:00. Παρουσιάστρια και κανάλι έκαναν μια πρώτη χαλαρή κουβέντα για το συγκεκριμένο θέμα και κατά πόσο μια τέτοια αλλαγή θα μπορούσε να έχει περισσότερα θετικά αποτελέσματα για την εκπομπή.

Ωστόσο, η αλλαγή της ώρας δεν τέθηκε ως δεδομένη από τον σταθμό και αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει έτσι και αλλιώς. Από το ρεπορτάζ  προκύπτει ότι η Φαίη Σκορδά έχει ένα ισχυρότατο συμβόλαιο στο οποίο αναφέρεται μεταξύ άλλων χαρακτηριστικά, πως το χρονικό διάστημα στο οποίο θα προβάλλεται η εκπομπή της είναι 09:00 – 13:00 και με μέγιστη διάρκεια τρεις ώρες.

Όπως μαθαίνουμε, η παρουσιάστρια επεξεργάζεται το σενάριο αλλαγής ώρας και η απόφασή της θα έχει κύριο γνώμονα το καλό της εκπομπής. Βέβαια, σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να γίνουν σημαντικές αλλαγές στις ενότητες και το περιεχόμενο, κάτι που θα προσδιοριστεί με λεπτομέρειες, μετά από την οριστική απόφαση για την ζώνη μετάδοσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zappIT, η απάντηση της παρουσιάστριας στο κανάλι αναμένεται μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας.

Τέλος, όσον αφορά στο ενδεχόμενο να δούμε την Φαίη Σκορδά στην βραδινή ζώνη, αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να αναμένουμε να συμβεί κάποια στιγμή στο μέλλον, αφού τα βραδινά λαμπερά show είναι ένα είδος που και η ίδια δεν έχει κρύψει ότι αγαπά.

zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook