Φαίη Σκορδά: «Ήταν συνειδητή απόφαση η αποχώρησή μου από τον ΑΝΤ1»

φαίη-σκορδά-ήταν-συνειδητή-απόφαση-η-1516856

Η Φαίη Σκορδά μίλησε, το Σάββατο (29/10), ανοιχτά για πρώτη φορά σχετικά με την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1, ύστερα από περίπου μια δεκαετία, και τη χαρακτήρισε ως «συνειδητή απόφαση».

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις της στο MEGA, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ είπε για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 το εξής: «Η εκπομπή είχε αλλάξει μορφή και θεματολογία, είμαι άνθρωπος της ψυχαγωγίας, θέλω να κάνω τον κόσμο να ξεχνιέται. […] Ο κύκλος με τον ΑΝΤ1 έκλεισε αλλά οι σχέσεις με κάποιους ανθρώπους παραμένουν».

Ακόμα, η Φαίη Σκορδά δήλωσε άνθρωπος της ψυχαγωγίας, τονίζοντας πως αυτό είναι κάτι «που δεν πρόκειται να αλλάξει χωρίς να σημαίνει πως δεν ασχολείται η εκπομπή με θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα».

Ο ανταγωνισμός και η βραδινή ζώνη

Η Φαίη Σκορδά μίλησε και για τον ανταγωνισμό βάσει των ποσοστών τηλεθέασης, αλλά και για τη βραδινή ζώνη, αποκλείοντας – επί του παρόντος – το ενδεχόμενο να τη δούμε, τουλάχιστον, μόνιμα και στην… prime time.

Χαρακτηριστικά, όσον αφορά στον ανταγωνισμό, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Έχει αλλάξει το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης, είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εκπομπές που κάνουν μέσο όρο 30%».

Σχετικά με την παρουσία της στη βραδινή ζώνη, η Φαίη Σκορδά δήλωσε πως δεν «φλερτάρει» με τη βραδινή ζώνη αν και της έχουν γίνει προτάσεις αρκετές φορές.

Πάντως, στο τηλεοπτικό παρασκήνιο ακούγεται το όνομά της για την παρουσίαση των live show του «Voice», όταν ο Γιώργος Λιανός θα απουσιάζει στη Δομινικανή Δημοκρατία για τις ανάγκες του «Survivor».

Τέλος, αναφορικά με τη μετακίνησή της στον ΣΚΑΪ που οριστικοποιήθηκε στις 20 Ιουλίου, η Φαίη Σκορδά είπε: «Ίσως να φταίω εγώ που καθυστέρησα να συμφωνήσω με τον ΣΚΑΪ, ήθελα όμως να είμαι σωστή, να κλείσει η συνεργασία μου και ύστερα να βρω μια άλλη λύση».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook