Facebook: Το συνδρομητικό πρόγραμμα που ανακοίνωσε – Ποια προνόμια θα προσφέρει

facebook-το-συνδρομητικό-πρόγραμμα-που-ανακο-1409085

Θα προσφέρει καλύτερη εξυπηρέτηση για όσους πληρώσουν

Ακολουθώντας το αντίστοιχο πρόγραμμα που ξεκίνησε ο Έλον Μασκ για το Twitter Blue, η Meta αποκάλυψε ένα νέο συνδρομητικό πακέτο για Instagram και Facebook.

Με αυτό, οι χρήστες θα μπορούν να πληρώνουν $11.99 το μήνα (ή $14.99, αν κάνουν την πληρωμή μέσω iPhone) και θα εξασφαλίζουν αυτόματα το μπλε εικονίδιο της πιστοποίησης, προτεραιότητα στην εμφάνιση στα χρονολόγια των ακολούθων και φίλων τους, αλλά και βελτιωμένη εξυπηρέτηση για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει μέσα στην εβδομάδα στις αγορές Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας και αναμένεται σε περισσότερες χώρες στο προσεχές διάστημα.

Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ σημείωσε πως η εν λόγω εξέλιξη θα προσφέρει περισσότερη αυθεντικότητα και ασφάλεια στις υπηρεσίες της Meta και όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να το επιβεβαιώνουν με ένα σχετικό κρατικό έγγραφο όπως η ταυτότητα.

Πέραν των παραπάνω βασικών χαρακτηριστικών, η συνδρομή θα εξασφαλίζει και κάποια αποκλειστικά αυτοκόλλητα για τα reels και τα stories και 100 δωρεάν αστέρια κάθε μήνα.

Κάτι που σημειώνεται πάντως είναι πως μετά τη διαδικασία πιστοποίησης, αν ο χρήστης επιθυμεί αλλαγή username, ημερομηνίας γενεθλίων ή φωτογραφίας προφίλ θα πρέπει να περνάει ξανά τη διαδικασία πιστοποίησης από την αρχή.

news.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook