Ευτυχισμένη γιαγιά η Ντόρα Μπακογιάννη – Η φωτογραφία με όλα τα εγγόνια στο Μαράθι

ευτυχισμένη-γιαγιά-η-ντόρα-μπακογιάν-1120335

Μεγάλη χαρά για τη Ντόρα Μπακογιάννη καθώς μετά από πάρα πολύ καιρό, λόγω της καραντίνας και των περιοριστικών μέτρων, κατάφερε να έχει δίπλα της όλα της τα εγγόνια.

Η βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας δεν έχασε την ευκαιρία και συγκέντρωσε και τα επτά εγγόνια της στα Χανιά, όπου περνάνε μερικές ημέρες διακοπών, μεγάλο μέρος των οποίων, όπως είναι φυσικό, περνάνε στην αγαπημένη παραλία της οικογένειας στο Μαράθι

Εκεί φωτογράφησε τα επτά εγγόνια της σχολιάζοντας ότι η φωτογραφία τραβήχτηκε «το ένα και μοναδικό λεπτό που έμειναν ακίνητα!»

4 thoughts on “Ευτυχισμένη γιαγιά η Ντόρα Μπακογιάννη – Η φωτογραφία με όλα τα εγγόνια στο Μαράθι

  1. Τα παιδάκια όπως και όλα τα παιδιά του κόσμου δεν μου φταίνε τίποτα και ειλικρινά παρακαλώ να μεγαλώσουν και να χαρούν την ζωή…. Από κει και πέρα η «ιστορία» της «Αγίας Οικογένειας» αποτελεί παράδειγμα που καλό θα ήταν να μην ακολουθήσουν

  2. ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΣΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ. ΠΕΤΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΥΚΛΟΥΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΗΜΕΡΗΣΟΥΜΕ ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ Η ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ?

  3. Γιατί να μην είναι ευτυχισμένη αυτή…ειδικά? Φτάνει όλοι οι υπόλοιποι να δεινοπαθούμε προς χάριν της «Αγίας»αυτής οικογενείας που μας έχει κάτσει στο σβέρκο πάνω από ένα .αιώνα και μας πίνει το αίμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook