Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου: Έφυγε για τελικό… χαλαρά ο Μίλτος Τεντόγλου

ευρωπαϊκό-πρωτάθλημα-στίβου-έφυγε-γι-1506614

Χωρίς να δυσκολευτεί αλλά και με χαμηλή επίδοση για τα δεδομένα του ο Μίλτος Τεντόγλου εξασφάλισε την παρουσία του στον τελικό του άλματος εις μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που πραγματοποιείται στο Μόναχο.

Στο πρώτο του άλμα, ο Ελληνας Ολυμπιονίκης, ο οποίος θεωρείται φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, πάτησε 26,9 (!) εκατοστά πριν από την βαλβίδα και προσγειώθηκε στα 7,66 μ., ενώ στη δεύτερη προσπάθεια «μετρήθηκε» στα 7,80 μ. και στην τρίτη και καλύτερή του στα 7,94 μ. με το όριο πρόκρισης να έχει οριστεί στα 8,05 μ.

«Αρχισα χαμηλά γιατί δεν είμαι σε καλή ημέρα. Ζορίστηκα με τη φόρα μου και δεν ήμουν ο εαυτός μου. Συμβαίνει καμιά φορά. Κατάλαβα τι πρέπει να κάνω και πήρα την πρόκριση. Στον τελικό θα διεκδικήσω καλά άλματα. Στο μήκος, όταν δεν βρεις τη φόρα σου, μπορεί να είσαι και μισό μέτρο πίσω, εύκολα. Τώρα θα… αράξω και θα περιμένω την αυριανή ημέρα», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ ο πάντοτε άνετος και χαλαρός Τεντόγλου.

Ο Σουηδός, Τομπίας Μόντλερ με 8, 06μ. ήταν ο μόνος που πέρασε το όριο. Ο τελικός του μήκους διεξάγεται το βράδυ της Τρίτης (16/8) στις 21.27.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook