Ευρωεκλογές 2019 – Αποτελέσματα: Τι ώρα θα ξέρουμε τον νικητή

ευρωεκλογές-2019-αποτελέσματα-τι-ώρα-θα-857603

Ευρωεκλογές 2019 και Δημοτικές Εκλογές 2019 βρίσκονται προ των πυλών και η ημέρα για τη μεγάλη αναμέτρηση της διπλής «μάχης» πλησιάζει.

Ο μαραθώνιος της ενημέρωσης από το protothema θα συνεχιστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας της 26ης Μαΐου, αλλά και τη Δευτέρα 27 Μαΐου 2019 με συνεχή ροή των αποτελεσμάτων. Την Κυριακή 26 Μαΐου, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, ενδελεχή ρεπορτάζ από εκλογικά κέντρα θα δίνουν πλήρη εικόνα για τις τάσεις και τη συμπεριφορά των ψηφοφόρων, ενώ λεπτό προς λεπτό θα καταγράφονται οι εξελίξεις, με τις δηλώσεις των υποψηφίων και όλα τα νέα για την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας.

Εν όψει των επικείμενων εκλογών του Μαΐου ο υπουργός Εσωτερικών, Αλέξης Χαρίτσης, προανήγγειλε την ίδια ώρα την εισαγωγή τεχνολογικών καινοτομιών για την πρώτη ασφαλή εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Αναφερόμενος στις τετραπλές κάλπες του Μαΐου, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι στο 85% των τμημάτων, οι ψηφοφόροι θα κληθούν να ψηφίσουν πρώτα σε δύο κάλπες (για Ευρωβουλή και Περιφέρειες) σε μία αίθουσα και αμέσως μετά σε διπλανή αίθουσα θα ψηφίσουν σε δύο άλλες κάλπες (για δήμους και κοινότητες), προκειμένου η διαδικασία να είναι πιο ομαλή τόσο για τους πολίτες όσο και για τους δικαστικούς αντιπροσώπους.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρίτση, η πρώτη ασφαλής εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αναμένεται να υπάρχει μεταξύ 21.00 και 22.00.

Ευρωεκλογές 2019 – Αποτελέσματα: Πώς θα τα δείτε Live

Το https://ekloges-apotelesmata.eu/ θα ανανεώνεται συνεχώς το βράδυ των εκλογών στις 26 Μαΐου με συνολικά αποτελέσματα από τις Ευρωπαϊκές Εκλογές, συμπεριλαμβανομένων αναλύσεων ανά χώρα, αμέσως μόλις γίνονται γνωστές λεπτομέρειες από τις εθνικές αρχές.

Επίσης, μέσα από την εφαρμογή του υπουργείου Εσωτερικών θα έχετε τη δυνατότητα να ενημερωθείτε για όλα τα αποτελέσματα.

protothem.agr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook