Εύκολο γιαουρτογλυκό φούρνου με 4 μόνο υλικά

εύκολο-γιαουρτογλυκό-φούρνου-με-4-μόνο-1652540

Ένα εύκολο και λαχταριστό γλυκό είναι πάντα η καλύτερη λύση στις υπογλυκαιμίες, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα εύκολο γιαουρτογλυκό.

Η συνταγή του Γιώργου Τσούλη είναι ιδανική για τις ημέρες που θα πραγματοποιήσεις ένα οικογενειακό τραπέζι μιας και έχει μόνο 4 υλικά και είναι έτοιμο σε χρόνο ντε -τε, κάτι που σημαίνει πως θα σπαταλήσεις λιγότερο χρόνο στην κουζίνα.

Τα μόνα που θα χρειαστείς είναι γιαούρτι, αυγά, κορν φλάουρ και ζάχαρη ενώ ο φούρνος σου πρέπει να είναι προθερμασμένος στους 180°C. Μέσα σε μισή ώρα περίπου το γλυκό σου θα είναι έτοιμο προς κατανάλωση και οι καλεσμένοι σου θα ενθουσιαστούν από την πρώτη κιόλας πιρουνιά.

Υλικά:
400 γρ. γιαούρτι

4 αυγά

40 γρ. κορν φλάουρ

100 γρ. ζάχαρη

Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C, στον αέρα. Σε ένα μπολ, προσθέτουμε όλα τα υλικά για το γλυκό και τα χτυπάμε καλά με ένα σύρμα χειρός. Στρώνουμε τη λαδόκολλα σε μια στρογγυλή φόρμα 20 εκ. προσθέτουμε το μείγμα και ψήνουμε για 25-30 λεπτά, στους 180°C.

Μόλις είναι έτοιμο το γλυκό, βγάζουμε από τον φούρνο και το αφήνουμε 5 λεπτά να κρυώσει. Το αφαιρούμε από το ταψί, σηκώνοντας το από τις άκρες της λαδόκολλας και σερβίρουμε.

 

bovary.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook